" "
TOTUL PENTRU SĂNĂTATEA TA

TERAPIE

Medicul terapeut fiind primul specialist care poate rezolva marea majoritate a patologiilor interne, ulterior, îndrumează pacienţii către anumiţi specialişti, pentru a le oferi un diagnostic precis și un plan de tratament adecvat și individualizat.

Specialistul care consultă, va prescrie investigațiile necesare pentru stabilirea diagnosticului și, ulterior, tratamentului în mai multe tipuri de afecțiuni cu simptome de tuse, dispnee, palpitaţii, greţuri, vome, constipaţii, febră, care este important de nu fi neglijate și a apela un medic specialist.

La etapa planificării sarcinii este necesar să efectuați investigarea minuțioasă a întregului organism. Dacă există anumite dereglări, străduiți-vă să le faceți față cu ajutorul medicului și a metodelor de tratament propuse de el. Consultarea terapeutului este necesară pe tot parcursul sarcinii. Nici nu e de mirare, deoarece, în timpul celor nouă luni, în organismul femeii au loc schimbări importante, crește presiunea asupra sistemului cardio-vascular, asupra rinichilor, coloanei vertebrale…

Vizitarea cabinetului terapeutului trebuie efectuată nu doar atunci când simțiți un disconfort, dar și în scop profilactic pentru identificarea bolilor în faze incipiente și începerea tratamentului cât mai rapid pentru a evita dezvoltarea sau intensificarea bolilor cronice.

Programarea la medicul terapeut se face rapid și ușor, la numărul +373 22 960 990 sau prin accesarea formularului de „PROGRAMARE ONLINE”. Suntem aici să vă răspundem la toate întrebările Dvs, oferind suport informațional și medical.

Programează-te aici