" "
TOTUL PENTRU SĂNĂTATEA TA

PROCTOLOGIE

Departamentul nostru, specializat în tratamentul non-invaziv a hemoroizilor și fisurilor anale. Proctologia, ca ramură a medicinei, studiază bolile colonului, precum și zona pararectală și anală, iar adresarea tardivă la medicul specialist poate duce la cronicizarea bolilor proctologice și mai grav la cancer.

Tratamentele efectuate în All Clinic scutesc pacienții de necesitatea intervenției masive chirurgicale, anesteziei, spitalizării și, totodată, de efectele secundare și pansamentele dureroase.

Pacienții noștri (atât bărbați cât și femei), care ne vizitează cu o problemă de hemoroizi sau fisuri pot fi siguri, că problema va fi rezolvată prin mai multe metode moderne și tratamente simple în clinica noastră, fără necesitatea de internare și intervenție chirurgicală operatorie. Pacienții, după tratament, se pot întoarce singuri acasă, tehnologia utilizată nu afectează rutina zilnică a pacientului.

Cu experiențe și specializări în cele mai renumite clinici din Israel și România, medicii proctologi din cadrul All Clinic utilizează o abordare complexă în tratamentul bolilor, secția fiind dotată cu cele mai moderne echipamente și aparate medicale, în vederea diagnosticării diverselor patologii legate de sistemul colorectal. De aceea, la apariția primelor semne de:

  • Senzație de golire insuficientă, după defecare
  • Apariție a puroiului și a mucusului din anus
  • Sângerare din anus
  • Diaree sau constipație
  • Scădere în greutate
  • Prurit și umflături în regiunea anală
  • Durere în regiunea anală
  • Senzație de obiect străin în rect

E necesară programarea de urgență la medicul proctolog, care va alege cea mai eficientă metodă de tratament, folosind cele mai moderne metode de diagnosticare a bolilor legate de sistemul colorectal.

Programarea la medicul proctolog se face rapid și ușor la numărul +373 22 960 990 sau prin accesarea formularului de „PROGRAMARE ONLINE”. Suntem aici să vă răspundem la toate întrebările Dvs, oferind suport informațional și medical.

Programează-te aici