TOTUL PENTRU SĂNĂTATEA TA
Sănătatea începe aici

Servicii ALLCLINIC Moldova

cele mai bune servicii pentru D-voastră

PROCTOLOGIE

Departamentul Proctologie este specializat in tratamentul non-invaziv a hemoroizilor si fisurilor anale.Proctologia, ca ramură a medicinei, studiază bolile colonului, precum și zona pararectală și anală, iar adresarea tardivă la medicul specialist poate duce la cronicizarea bolilor proctologice si mai grav-la cancer.

GINECOLOGIE

Departamentul Ginecologie din cadrul ALLCLINIC vine în ajutorul DVS. cu o echipă pluridisciplinară, alcătuită din medici cu o vastă pregătire profesională, oferind diagnosticuri și tratamente ale afecțiunilor aparatului genital feminin, cu maximă responsabilitate pentru sănătatea dumneavoastră.

UROLOGIA-ANDROLOGIA

Departamentul Urologie-Andrologie din cadrul Clinicii multidisciplinare ALLCLINIC oferă soluții eficiente în tratarea afecțiunilor tractului Uro-Genital, fiind dotată ultramodern și avind o abordare individuală a pacientului. prin oferirea de consultații și stabilire de diagnostic a specialistilor de renume.

DERMATOLOGIE

Departamentul Dermatologie ALLClinic se ocupa cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cutanate si a anexelor pielii:mucoasa, unghiile și părul. Multe patologii cutanate au nu numai un grad inalt de raspindire,dar si complicatii severe

COSMETOLOGIE

Atmosfera placuta,ritualurile in proceduri,ambianta in departamentul Cosmetologie ALLCLINIC va vor alinta si rezolva micile probleme.Aceasta directie in ALLCLINIC uneste frumosul cu curativul,estetica cu medicina.

NUTRITIE

Ce trebue sa mincam pentru a fi sanatosi?Cu ce produse sa ne crestem imunitatea?Ce este apa Kangen?Cum putem slabi sanatos?Multe intrebari,ritm accelerat si nervos-multa informatie in net si reviste,dar unde e adevarul?

ENDOCRINOLOGIE

Orice tip de diabet, probleme tiroidiene,ovare polichistice sau alte afecțiuni pot fi un motiv de disperare. Departamentul Endocrinologie in cadrul ALLCLINIC va studia sistemul dvs. endocrin,va stabili echilibrul hormonal,structura si functionalitatea glandelor endocrine.

NEUROLOGIA

Neurologul – este mai mult decât un singur specialist. Diagnosticarea cat mai precoce si initierea unui tratament complex are o importanta majora in aceasta patologie.Departamentul Neurologie ALLCLINIC oferă o gamă vasta de servicii pentru pacientii sai

Cardioreumatologie

Boli ale inimii și a sistemului cardiovascular necesitp ajutor rapid și calificat. În afara de consultarea unui cardiolo, pacienții clinicii au acces la o gamă largă de proceduri medicale și de diagnostic, EhoCord, ECG.

Ozonoterapie /OPL

Prospetimea aerului montan OFERĂ energie și bună dispoziție. Efectul se datorează ozonului, gaz cu miros specific pe care-l putem simți mai ales în zilele de vară, după o ploaie cu descărcări electrice.

Ecografia

Ecografia – este o metodă de investigare neinvazivă a organizmului uman, care utilizează undele ultrasonore. Metodă accesibilă, informativă, inofensivă şi relativ simplă. Din cauza lipsei razelor Roengen, investigaţia poate fi efectuată de mai multe ori. Datorită implementărilor contemporane în tehnologiile ecografice, ultrasonografia şi-a lărgit spectrul posibilităţilor de diagnostic

GASTROENTEROLOGIE

Mai mult de 20 de ani de munca asidua,ireprosabila,medici cu expertiza si specializari anuale peste hotarele tarii si mii de pacienti-este Departamentul Gastroenterologie ALLCLINIC.

Reabilitare Post COVID-19

Terapia de reabilitare pentru pacienții în stare gravă și stare critică Obiectivele intervenției de reabilitare timpurie (early rehabilitation):
- reducerea dificultăților de respirație
- ameliorarea simptomelor
- ușurarea anxietății și depresiei
- scăderea incidenței complicațiilor.
Procesul intervenției de reabilitare timpurie este: evaluarea reabilitării - terapie - reevaluare