TOTUL PENTRU SĂNĂTATEA TA
Orele de lucru
  • Luni - Vineri 08:00 - 20:00
    Sambata 08:00 - 16:00
    Duminica Inchis
Servicii detaliat

Ginecologie

Consultatia ginecologului trebuie să devină o rutină în viața oricărei femei, cu vizite la medic, de cel puțin 2 ori pe an, cu scopul de a preveni o serie de afecțiuni, unele dintre ele, devenind extrem de grave, în scurt timp.

Departamentul Ginecologie din cadrul ALLCLINIC vine în ajutorul DVS. cu o echipă pluridisciplinară, alcătuită din medici cu o vastă pregătire profesională, oferind diagnosticuri și tratamente ale afecțiunilor aparatului genital feminin, cu maximă responsabilitate pentru sănătatea dumneavoastră(de la controlul anual de rutina si testele de screening pentru cancerul de col uterin si mamar,pina la proceduri inalt specializate,cum ar fi chirurgia laparoscopica a endometriozei).

Afectiunile ginecologice tratate frecvent sunt-singerarile vaginale anormale,fibromele,chisturile uterine si ovariene,endometrioza,infertilitatea,infectiile urogenitale.

Indiferent dacă este necesar un test de sânge, un test de sarcină sau un examen ginecologic, nu ezitati să faceti o vizita la medical specialist. În cazul observării oricăror modificări ale aparatului genital se impune un consult de specialitate, în cel mai scurt timp posibil. Un ginecolog calificat va efectua un diagnostic complet și va determina cauza disconfortului dvs. Dupa efectuarea diagnosticului, medicul va prescrie un tratament optim, luând în considerare toate nevoile individuale.

Cu multa atentie si comfort psihologic specialistul nostru va v-a ajuta sa planificati familia si mai apoi monitorizarea sarcinii.