Veți simți un rezultat impresionant după a doua sesiune
  • 10 NOI 17
  • 0
  Veți simți un rezultat impresionant după a doua sesiune

  Veți simți un rezultat impresionant după a doua sesiune

  Dupa cum bine se cunoaste , toamna este anotimpul acutizarii bolilor cronice, pacientii acuza mai des insomnie, lipsa poftei de mancare, dureri în articulaţii şi alt. Pentru a avea o stare de sănătate mai bună mulţi dintre ei merg la farmacie cu o listă întreagă de medicamente.

  Centrul Medical All Clinic va oferă o metodă de tratament mai puţin ” chimică” şi anume ozonoterapia.

  Terapia cu ozon treptat încetează să fie percepută ca fiind ceva „exotic” și stă bine pe poziție ca o modalitate eficientă de a combate o gamă largă de boli!

  „Procedura de ozonoterapie crește și proprietățile protectoare ale corpului, întărește imunitatea și contribuie la curățarea eficientă a corpului, la detoxifierea acestuia, deasemenea are şi efect antiinflamator.”

  Acest lucru este facilitat de faptul că ozonul este un antiseptic eficient și această metodă de tratament este mai eficace decât tratamentul cu antibiotice.

  Terapia cu ozon este perfectă pentru tratamentul bolii varicoase, tromboflebitei, diabetului zaharat, artritei, gastritei cronice, duodenitei, ulcerului gastric și ulcerului duodenal , hepatitei, astmului bronșic.

  Câte şedinţe trebuie făcute pentru a obține un efect vizibil?

  Mulți pacienți susțin că, după 2-3 sesiuni de ozonoterapie, starea lor de spirit se îmbunătățește considerabil, scad din intensitate astfel de simptome precum insomnia, lipsa apetitului, oboseala. În funcție de afecţiuni , se recomandă efectuarea a minimum 8 proceduri pentru a obține efectul complet.

  Centrul Medical AllClinic oferă pacienților săi să resimtă toată frumusețea acestei proceduri atât pentru exterior, cât și pentru funcționarea interioară a corpului.
  Specialiștii de înaltă calificare AllClinic şi cu un echipament modern vor crea cea mai bună atmosferă pentru dvs. în timpul sesiunilor de terapie cu ozon.

  Toate întrebările pot fi adresate managerilor noștri prin telefon 022 200 000 sau on-line.

  Allclinic Moldova – sănătate Dvs prioritatea noastră!

  Leave a reply →