Tratarea diabetului zaharat in AllClinic Moldova
  • 17 OCT 16
  • 0
  Tratarea diabetului zaharat

  Tratarea diabetului zaharat

  Diabet zaharat – una dintre cele mai grave boli, luând în ce mai răspândită în natură în secolul XXI. Acolo diabet zaharat primul si al doilea tip. Primul – o, moștenită, care necesită o monitorizare activă înnăscută a nivelului de zahar din sange si injectii cu insulina pe un program. Diabetul zaharat de tip II – latent dobândită, cel mai adesea se produce din cauza unui stil de viață nesănătoase, mobilitate scăzută, obezitatea, alimentația nesănătoasă.

  Pacienții cu diabet zaharat, primul și cel de-al doilea tip, care are nevoie de înregistrare la medicul endocrinolog medic pentru monitorizarea sănătății globale și de a determina natura bolii. Importanța monitorizării de către un endocrinolog nu trebuie subestimat, deoarece nerespectarea cu dieta si prescriptii medicale, diabetul poate produce complicații grave, în cazul celui de al doilea tip de diabet zaharat, boala poate curge într-o boală cronică de primul tip, si diabetul de tip întâi la toate pot duce la comă și moarte .

  Allclinic Moldova Clinica ofera endocrinolog pacienti consiliere, precum si programe complete de tratament si pentru a minimiza consecintele diabetului zaharat. În strictă conformitate cu instrucțiunile medicului, al doilea tip de diabet este cedat la un tratament de succes, care permite pacientului să trăiască o viață sănătoasă și plină cu restricții minime.

  Observare de către un endocrinolog în Allclinic Moldova – o abordare globală a nevoilor fiecărui pacient. Consultarea unui specialist, un diagnostic medical complet, inclusiv o ecografie tiroida, test pentru hormoni și alte studii, elaborarea recomandărilor individuale cu privire la dieta, rutina de zi cu zi, precum și numirea preparatelor medicamentoase extrem de eficiente.

  Diabetul nu este o propoziție, împreună cu un centru multi-medicale Allclinic Moldova. Endocrinologul medic cu mulți ani de experiență, cea mai bună combinație de preț și calitatea serviciilor de sănătate, precum și o locație convenabilă în centrul clinicii se va face o vizită la un specialist și a scăpa de boala la fel de convenabil posibil.
  Numiri la medicul endocrinolog poate fi atât online folosind formularul de pe pagina „Contactați-ne”, precum și numărul de telefon + 373-22-20-00-00 în orice moment convenabil pentru tine. Allclinic Moldova – cel mai bun pentru tine de a avea grijă de sănătatea ta!

   

  Mai detaliat despre Departament Endocrinologie Chisinau

  Leave a reply →