Clinica Allclinic Moldova Chisinau ofera clientilor posibilitatea de a vindeca varice rapid, confortabil și cu eficiență maximă.
  • 17 OCT 16
  • 0
  Tratamentul varicelor

  Tratamentul varicelor

  Vene varicoase – o boala caracterizata prin extinderea si severitatea navelor de suprafață luminoase. Cel mai adesea, oamenii sufera de varice, cu un stil de viață sedentar și dieta săracă, mai ales femeile după vârsta de 30-40 de ani.

  Grila vasculară urât, a ridicat venele si culoarea albăstruie a pielii – toate aceste consecințe neplăcute ale venelor varicoase. Clinica Allclinic Moldova Chisinau ofera clientilor posibilitatea de a vindeca varice rapid, confortabil și cu eficiență maximă.

  Departamentul de Flebologie moderne Centrul Medical combină cele mai bune metode pentru a ajuta la tratarea varicelor eliminând în mod eficient problema pentru totdeauna:
  Cei mai buni specialiști.

  Medicul Phlebologist cu ani de experiență, care reprezintă mai multe sute de mii de clienți satisfăcuți și de boli vindecate. Abordarea individuală a fiecărui pacient, la toate în timpul procesului de tratare, combinația dintre cele mai bune tehnici de recuperare a hardware-ului și a preparatelor medicamentoase moderne pentru rezultate impecabile.

  Accesorii integrate Centrul Medical.
  Echipamente moderne, mai mult de 20 de departamente clinice, de laborator multidisciplinare de diagnostic, precum si recomandari medicale aferente pentru clienții care suferă de varice: kinetoterapie (masaj), tratamente spa si fizioterapie.

  Rezultate garantate.
  Combinația dintre abordări inovatoare și metodologii dovedite, experți profesioniști cu ani de experiență și de cele mai bune echipamente pot trata in mod eficient varice.
  Desigur, la rezultatul cursului de tratament a fost menținut, atâta timp cât este posibil, medicul va prescrie recomandări phlebologist.

  Incepe tratarea la varice, este nevoie de doar o programare cu un specialist-phlebologist angeologu Allclinic Moldova. În timpul consultării, medicul va examina pacientul si cu ultrasunete vaselor, care vor ajuta la determinarea masura reala a bolii și cea mai bună metodă de eliminare a efectelor bolii.

  Numiri la phlebologist în Allclinic Moldova poate fi realizată prin oricare dintre metodele convenabile prezentate în secțiunea „Contacte”. Servicii medicale de calitate superioară din Chișinău pentru tine! Allclinic Moldova – întotdeauna acolo

   

  Mai detaliat despre Departament Flebologie

  Leave a reply →