Tratamentul tulburărilor de potență la un medic urolog cu experiență
  • 15 IUN 17
  • 0
  Tratamentul tulburărilor de potență la un medic urolog cu experiență

  Tratamentul tulburărilor de potență la un medic urolog cu experiență

  Centrul medical AllClinic asigură diagnosticarea și tratarea bolilor aparatului urogenital al bărbaților, inclusiv a disfuncțiilor erectile. Diagnosticarea și tratamentele sunt asigurate de specialiști cu experiență, conform standardelor europene de calitate în domeniul serviciilor medicale, fapt care are un impact pozitiv asupra eficienței acestora. În acest sens sunt de menționat și echipamentul medical, propriul laborator clinic de diagnostic și aplicarea celor mai recente realizări din domeniul urologiei și a metodelor avansate de tratament.

  Tulburările de erecție sau disfuncțiile erectile reprezintă incapacitatea temporară sau permanentă de a atinge sau menține o erecție suficientă pentru întreținerea actului sexual. Anume de aceea impotența este nu doar o problemă a vârstei, dar și una psihologică.

  Este de menționat faptul că impotența este o boală destul de răspândită: în jur de 30% dintre bărbații cu vârsta între 20 și 60 de ani suferă de disfuncții sexuale.

  Disfuncțiile erectile se tratează, doar că majoritatea bărbaților nu se grăbesc să se adreseze medicului, inventând diferite scuze și amânând în permanență vizita la un specialist, din cauza că se jenează. Bărbații sunt foarte sensibil atunci când este vorba despre aspecte ce țin de relațiile sexuale. Știind acest lucru, specialiștii centrului medical AllClinic creează condiții de confort maxim pentru pacienți, fapt care are un efect pozitiv în procesul tratamentului.

  Contactează-ne la numerele de telefon 0(22) 20-00-00, 076000122, sau ia legătura cu noi prin intermediul formularului de feedback on-line de pe site-ul nostru.

  Allclinic Moldova: Sănătatea ta este prioritatea noastră.

  Leave a reply →