Hemoroizii - o chestiune sensibilă, care necesită soluții corecte și eficiente.
  • 17 OCT 16
  • 0
  Tratamentul prompt al hemoroizi

  Tratamentul prompt al hemoroizi

  Hemoroizii – o chestiune sensibilă, care necesită soluții corecte și eficiente. Puternică și de lungă durată de durere, sangerare, incapacitatea de a trăi pe deplin și în mod corespunzător, de muncă și joacă – toate acestea aduce o anumită boală.

  În cazul bolii în cauză „tratamentul hemoroizilor”, a recomandat tratament imediat la medic-proctolog. Este un acces în timp util la ajutor de specialitate a realiza diagnostic de înaltă calitate și să aleagă cea mai eficientă și rapidă metodă de tratament la nevoile individuale.

  Clinica moderna multi-disciplinare din Chișinău Allclinic Moldova oferă clienților posibilitatea de a primi ingrijire cuprinzatoare pentru clienti in domeniul proctologie. Consultarea, diagnosticarea bolii, selectarea unor metode eficiente de tratare a bolii, precum și libertatea totală de boli.

  operațiunile de Proctologic sunt efectuate de către medici de înaltă calificare, cu experiență de mai mult de 10 de ani. Pentru a minimiza interventii chirurgicale disconfort efectuat folosind anestezie locala sau generala. Metode avansate de tratament se vor obține cele mai bune rezultate în tratamentul hemoroizilor și a altor boli Proctologic si ajuta la evitarea recăderilor bolii.

  Tratamentul începe cu un specialist proctolog de consultare. Pentru a trece examenul este necesară pentru a trece un preparat simplu, care va permite medicului pentru a diagnostica boli ale rect si intestinul gros. Cu o zi înainte de vizita propusă la proctolog doresc să excludă produsele alimentare (permise numai alimente ușoare, cum ar fi uscarea, sandwich-uri cu aburi, iaurt, ceai), precum și necesitatea de a bea o soluție de 200 ml de esență Laktulak sau Dyufolak, diluat cu 2,8 litri de apă fiartă, la temperatura camerei. Deci, ar trebui să ia o sticlă de soluție la fiecare 15 minute, până la sfârșitul anului lichid.

  Pentru mai multe informații despre tratamentul chirurgical al hemoroizilor, Departamentul de proctologie Allclinic Moldova, precum și post-on-line se poate face în orice mod convenabil, prezentat în secțiunea „Contacte”. Allclinic Moldova – sanatatea ta este prioritatea noastră.

   

  Mai detaliat despre Departament Proctolgie

  Leave a reply →