Tratamentul problemelor delicate apărute odată cu vârsta la bărbați
  • 10 IUL 17
  • 0
  Tratamentul problemelor delicate apărute odată cu vârsta la bărbați

  Tratamentul problemelor delicate apărute odată cu vârsta la bărbați

  Potrivit specialiștilor renumiți, există două categorii principale de cauze ale impotenței sau disfuncției erectile: fizice și fiziologice.

  Problemele fizice ce țin de sănătate reprezintă cea mai importantă cauză a disfuncției erectile, în special la bărbații în vârstă. Bolile cronice comune, precum obezitatea, diabetul și tensiunea arterială înaltă, conduc deseori la apariția primelor simptome ale impotenței la bărbați. Prin urmare, modul sănătos de viață reprezintă cea mai bună metodă de prevenire a impotenței.

  În cazul bărbaților tineri impotența este deseori asociată cu anxietatea, stresul sau o traumă psihologică din cauza unei experiențe erotice anterioare. În acest caz nu amâna soluționarea problemei.

  Cu cât se adresează bărbatul mai devreme la un medic sexolog, cu atât mai bun va fi rezultatul.

  Medicamentele împotriva impotenței la bărbați pot contribui la depășirea barierei psihologice și pot conferi încrederea că apropierea intimă va decurge cu succes. Cu toate acestea, pentru bărbații în vârstă consultația unui urolog este și ea un mod de prevenire a impotenței. Aceasta reprezintă un pas important în depistarea și tratamentul principalelor cauze fizice ale impotenței.

  Cum să menții forța virilă până la bătrânețe? Să examinăm următoarele metode:

  Slăbitul. Excesul de greutate reprezintă un efort suplimentar pentru sistemul cardiovascular, care și așa are de suferit cu anii.

  Renunțarea la fumat. Majoritatea țigărilor și trabucurilor au un conținut înalt de cadmiu – un element toxic care poate cauza impotența. În plus, consumul de tutun îngustează vasele de sânge, limitând aprovizionarea cu sânge a diferitor părți ale corpului.

  Renunțarea la porțiile mari de alcool. Multe băuturi alcoolice conțin sulfiți, conservanți sau metale grele, care pot cauza sau agrava problemele de sănătate. Dintre băuturile alcoolice tari cele mai dăunătoare sunt ginul, tequila și votca. Vinul (fără sulfiți) și berea de înaltă calitate pot fi consumate în cantități moderate.

  Respectarea unui regim alimentar echilibrat

  Controlul tensiunii arteriale și a nivelului de colesterol

  Răspunzând la întrebarea, cum să menții forța virilă până la bătrânețe, nu avem cum să nu amintim și activitatea fizică. Doar 30 de minute de exerciții pe zi pot îmbunătăți circulația sângelui, te pot scăpa de durerile de cap și pot reduce nivelul de stres.

  Somnul sănătos (cel puțin 7 ore din 24). Oboseala reprezintă cauza frecventă a problemelor sexuale.

  Discuție de încredere cu medicul. Nu orice bărbat poate recunoaște cu ușurință că are anumite probleme sexuale. Cu toate acestea, există câteva metode de tratament al acestora. Doar medicul poate propune pacientului cea mai potrivită variantă, pentru ca viața acestuia din urmă să fie orientată pe drumul cel bun.

  Pentru întrebări contactează-ne la numerele de telefon 0(22) 20-00-00, 076000122, sau prin intermediul formularului de feedback de pe site-ul nostru.

  Allclinic Moldova: Sănătatea ta este prioritatea noastră.

  Leave a reply →