0(22) 200 000

Hemoroizii – o problemă acută a naturii sensibile a tratamentului care nu poate fi amânată pentru mult timp. hemoroizi de multe ori se caracterizeaza prin durere acută prelungită, sângerare și neplăceri extreme, care nu permite pacientului să ducă o viață normală de zi cu zi.

Clinica Allclinic Moldova oferă clienților posibilitatea de a vindeca în mod rapid și eficient hemoroizi din Chișinău – și anume, îndepărtarea cu laser de hemoroizi. Specialiștii din categoria cea mai severă, și echipamente medicale moderne permite eliminarea bolii și pentru a preveni repetarea.
Tratamentul cu laser hemoroizi face numai după consultarea proctolog. Specialistul nu numai că va efectua un studiu cuprinzător și a pus diagnosticul corect, care vă permite să alegeți metoda cea mai eficientă de tratament, luând în considerare toate nevoile individuale ale pacientului.

Tratamentul cu laser hemoroizi la Chișinău, în cadrul clinicii multidisciplinare moderne Allclinic Moldova oferă fiecărui client o serie de avantaje:

Abordarea individuală a fiecărui client în toate etapele de tratament, de la diagnostic la chirurgie cu laser;
Rezultatele garantate de tratament, eliminarea hemoroizilor acute și cronice;
Cea mai bună combinație de preț și calitatea serviciilor;
Nivelul maxim de confidențialitate;
Medici de înaltă calificare, cu ani de experiență;
Locație convenabilă Clinica în centrul Chișinăului.

Cele mai moderne metode

Metode moderne de tratament de hemoroizi, folosind un laser este o alternativa excelenta la tratamentul traditional. Proceduri minore invazive, vindecarea rănilor accelerată și absența recidivelor.

Aflați mai multe informații detaliate despre tot ceea ce afecteaza hemoroizi si tratamentul acesteia, precum și informații privind Proctologie în Allclinic Moldova poate fi în orice mod convenabil afișat pe pagina „Contactați-ne”. Clinica Allclinic Moldova – sanatatea ta este prioritatea noastră!

Cum sa ne gasiti
Ne aflam pe adresa:
Chisinau str.Vasile Alecsandri 90/1