Tratamentul bolilor vasculare in Chisinau. Cele mai noi metode - Allclinic Moldova
  • 17 OCT 16
  • 0
  Tratamentul bolilor vasculare

  Tratamentul bolilor vasculare

  Boli ale sistemului circulator mai relevante în zilele noastre. Acest lucru rezultă din apariția bolii sunt numeroși factori, cum ar fi:
  stil de viață sedentar;
  natura sedentară a muncii (munca de birou);
  viata dăunătore și dezechilibrată;
  lipsa activității fizice zilnice;
  Factorii secundari, fie că trăiesc în zone cu o calitate slabă a aerului și din alte motive.

  Departamentul de Flebologie Allclinic Moldova oferă clienților săi posibilitatea de tratament, eliminarea consecințelor și prevenirea unei game largi de boli vasculare. In clinica multidisciplinara astăzi efectueaza tratamentul bolilor vasculare, cum ar fi:
  Vene varicoase;
  Blocajul a vaselor de sânge;
  Ateroscleroză;
  Embolie vasculară;
  Vein tromboza, si a altor boli.

  Acesta oferă clienților profesioniști-medici cu ani de experiență, echipamente clinice cele mai moderne și practici dovedite, combinate cu o abordare progresivă pentru a obține cele mai bune rezultate.
  Tratamentul bolilor vasculare la Chișinău cu Allclinic Moldova începe cu un specialist de consultare phlebologist. Medicul angeolog-phlebologist efectuează examinarea primară a pacientului, efectuat diagnosticul cu ultrasunete de diagnostic al vasculare si scos.
  În plus, în conformitate cu tabloul clinic al bolii, medicul phlebologist determină un tratament individual pentru fiecare client. Datorită acestui fapt, eficiența maximă este atinsă în procesul de eliminare a bolii, ca urmare, sub rezerva recomandările medicului, salvat de mai mulți ani.
  Întilniri pentru phlebologist Allclinic Moldova poate fi direct pe site-ul on-line sau o altă metodă convenabilă prezentată în secțiunea „Contacte”. calitatea maximă a serviciilor medicale, cel mai înalt nivel de servicii, abordarea individuală a fiecărui client și cele mai atractive preturi. Allclinic Moldova – sănătate începe aici!

   

  Mai detaliat despre Departament Flebologie

  Leave a reply →