Tratamentul ambulatoriu al hemoroizilor și al fisurilor rectale
  • 28 SEP 17
  • 0
  Tratamentul ambulatoriu al hemoroizilor și al fisurilor rectale

  Tratamentul ambulatoriu al hemoroizilor și al fisurilor rectale

  Proctologia modernă oferă o gamă largă de remedii cu ajutorul cărora puteți rezolva problema chiar și în cele mai dificile cazuri. Este vorba de metodele inovatoare care constituie o concurență serioasă operațiilor chirurgicale clasice.

  Este necesar să consultați un proctolog în cazul în care aveți următoarele simptome:
  – apariția în scaun a impurităților patologice (mucus, sânge) sau schimbarea culorii
  – durerea în timpul defecatiei, precum si durere la palparea hemoroizilor;
  –  senzația unui corp străin în rect;
  – senzația de greutate în abdomenul inferior în timpul efortului fizic;
  – mâncărime și senzație de arsură în anus;
  – durere la nivelul anusului în timpul mersului și șederii.

  Ne grăbim să-i liniștim pe toți cei care au întâmpinat problema hemoroizilor. Dezvoltarea medicinei și experiența acumulată de specialiștii AllClinic fac posibilă eliminarea acestei probleme fără urmă și vă ajută să începeți cât mai curând un mod de viață obișnuit. În clinica noastră aplicăm cele mai eficiente metode de tratare a hemoroizilor, și anume tratamentul cu laser și metoda undelor radio. Aceste modalități eficiente ajută la eliminarea acestei probleme atât la etapele inițiale, cât și în cazuri mai grave.

  Un avantaj imens în îndepărtarea hemoroizilor prin metoda undelor radio este eficiența maximă, riscul minim de complicații și o perioadă scurtă de reabilitare.

  Îndepărtarea ambulatorie a hemoroizilor în cadrul Centrului Medical AllClinic are o serie de avantaje semnificative, și anume:
  1. Lipsa de durere;
  2. Rapiditatea efectuării. La câteva ore după operație pacientul se poate întoarce acasă;
  3. O scurtă perioadă de reabilitare. La câteva zile după intervenție, pacientul se poate întoarce la modul obișnuit de viață;
  4. Operația de eliminare a hemoroizilor prin metoda cu laser și radio nu are practic contraindicații și, foarte rar, cauzează complicații.

  Pentru a vă programa la consultația medicului proctolog, apelați la numărul de telefon 022 200 000 au utilizați formularul de cerere online

  Leave a reply →