Sexul - Sănătatea familiei
  • 23 MAR 18
  • 0
  Sexul – Sănătatea familiei

  Sexul – Sănătatea familiei

  – Amândoi am devenit iritabili … Avem probleme sexuale … Viața comună este insuportabilă …

  Cât de des aud astfel de cuvinte specialiștii Centrului Medical Internațional „ON CLINIC”! Într-adevăr, un eșec accidental în pat, cuvântul imprudent al unei femei, apoi un alt eșec – și acum frica de un alt fiasco devine permanentă. Aceasta crează probleme atit in viața cit și la muncă. Fără sex regulat, fundalul hormonal se rupe, ceea ce provoacă o varietate de boli. Fără sex, nu există sănătate și fără sănătate nu există sex! -spun medicii  „ON CLINIC”.

  „Asteptarea poate dura ani de zile, iar problemele din viata intima nu vor fi rezolvate…”

  Femeile, care nu sunt indiferente față de sănătatea partenerului și de bunăstarea familiei, trebuie să se asigure că soțul se va adresa specialiștilor. Acest lucru este mai bine decât încurajarea încercărilor de auto-tratament și speranța că totul va merge bine de la sine. Asteptarea poate dura ani de zile, iar problemele din viata intima nu vor fi rezolvate „, a spus medicul curant „ON CLINIC” Boris Marcovici Sirotinschii. „Chiar dupa primele proceduri efectuate in clinica noastra, rezultatele sunt vizibile.  Cu cit mai devreme barbatul se va adresa la noi, cu atit va fi mai de succes și eficient tratamentul ”

  Pentru fiecare pacient va fi aplicat o abordare individuală la centrul medical „ON Clinic” . Uneori, destul de câteva conversații cu un urolog-sexolog pentru a ajuta partenerul cu cea mai nouă tehnică non-injectare, iar in alt caz va fi nevoie de un tratament mai riguros.

  „… ajuta la restabilirea potenței …”

  În centrul medical sunt specialiști de înaltă clasă, care dețin diferite metode de tratament a tulburărilor sexuale și echipamente moderne. Se efectuează teste diagnostice necesare cu echipamente de clasă mondială care nu ofera doar precizie  100% la diagnostica, dar și identifică stadiile inițiale ale altor boli. La „On Clinic Moldova“ noi ajutăm la restabilirea potenței și a celor care sufera de prostatita cronica, prostata marita, diabet zaharat, tulburari cardiovasculare, toată lumea dorește să se bucure de o viață intimă, iar specialiștii  de la”ON CLINIC” sunt întotdeauna gata să-i ajute pe pacienți.

  Astăzi, succesul tratamentului la „ON CLINIC” se realizează în 98% din cazuri.
  La centrul medical „ON CLINIC” puteți efectua, de asemenea, un curs de tratament pentru prostatită, adenom de prostată (fără intervenție chirurgicală), a face teste pentru infecții cu transmitere sexuală.

  „… aici respectă dreptul pacienților la anonimat …“

  Nu aminați, sunați acum la CM „ON Clinic” și stabiliți timpul de vizită. Împărtășește-ți cu doctorul problemele tale, numai el află despre ele, deoarece se respectă dreptul pacienților la anonimat.  Credeți-ne, specialiștii noștri vor fi capabili de va salva sănătatea, și dragostea. Astăzi, medicina o poate face.

  Pentru întrebări referitoare la procedură, vă rugăm să sunați la: 022-200-000.
  Adresa: Chișinău, str. V. Alecsandri, 90

  Leave a reply →