Revigorarea pielii după concediu: serviciile dermatologului
  • 02 AUG 17
  • 0
  Revigorarea pielii după concediu: serviciile dermatologului

  Revigorarea pielii după concediu: serviciile dermatologului

  Haideţi să fim sinceri: noi cu toţii asociem vara cu odihna pe plajele de nisip, cu apa de culoarea turcoazului şi cu relaxare totală. Dar din păcate din concediu lumea se întoarce nu doar cu impresii plăcute, cu fotografii şi suvenire, dar şi cu anumite probleme ale pielii! Apare o situaţie nu prea plăcută: dumneavoastră v-aţi odihnit, iar pielea dumneavoastră mai are nevoie de „repaos” adiţional, pentru a se restabili după influența razelor ultra violete.

  Cele mai răspândite probleme „de vară” ale pielii sunt:
  – apariţia petelor pigmentate;
  – ridurile mici din jurul ochilor devin mai pronunţate;
  – descuamarea;
  – arsurile după mare;
  – piele feţei devine lai uscată şi lipsită de elasticitate.

  Este important să luăm aminte: nu trebuie să ne expunem prea mult la soare doar pentru a avea un bronz năucitor, deoarece abundenţa expunerii la soare poate provoca nu doar arsuri, dar, de asemenea, alergii la soare, apariția noilor alunițe. În cazul în care, după întoarcerea din vacanță, observați că alunite pe corp au crescut sau ş-au schimbat culoarea – este un semnal la ceea ce este necesar de a vizita un dermatolog pentru a avea o consultaţie profesională!

  Dermatologii la nivel mondial recomanda pacienţilor sa fie deosebit de atenți la pielea lor după concedii și să treacă un control în care se va vedea starea alunițelor și a petelor de vârstă!

  Înscrieți-vă pentru o consultație la dermatolog la telefonul 022 200 000

  Leave a reply →