Rectoromanoscopia in Chisinau AllClinic Moldova
  • 17 OCT 16
  • 0
  Rectoromanoscopia

  Rectoromanoscopia

  Rectoromanoscopia- o procedură de diagnosticare care vizează studiul membranei mucoase a rectului inferior. utilizate pe scară largă în diagnosticul acestei proceduri boli Proctologic, cum ar fi hemoroizi, fisuri ale rectului și a altor boli acute sau cronice natura.
  Consultare proctolog la Chișinău într-o clinică modernă Allclinic Moldova include un diagnostic al pacientului, inclusiv folosind metoda rectoromanoscopia. Grație echipamentelor moderne de diagnostic și de specialiști de top din clasa, studiul de rect trece repede, usor si cu un disconfort minim.
  In comparatie cu colonoscopie, rectoromanoscopia- o procedura mai putin invazive. Pentru a investiga sonda imersată pe o lungime de aproximativ 15-20 cm. Acest lucru este suficient pentru a determina starea de rect, diagnosticul si determina cauza bolii. Indiferent dacă boala este acută sau cronică, dacă este sau sângerare durere chin bântui – o tehnica de diagnostic de încredere ajută pentru a afla cauza bolii și de a alege cel mai bun tratament, ținând cont de toate nevoile clientului individual.
  Prepararea pentru rectoromanoscopie, exact ca și pregătirile pentru vizita la medic, proctolog, este standard și nu este complicat. Într-o zi înainte de vizita propusă la un specialist este necesar pentru a elimina produsele alimentare grele și bogate. Se acordă permisiunea de a utiliza doar o mică putere, de exemplu, un iaurt, sau o pereche de sandvișuri, ceai dulce, băuturi. Pentru curățarea intestinului este necesară pentru a cumpăra sau esență Laktulak Dyufolak, volum de 200 ml, se diluează produsul cu 2,8 litri de apă fiartă, la temperatura camerei și de a folosi un pahar de soluție la fiecare 15 minute.
  Pentru mai multe informații despre procedura și divizarea clinicii proctologie Allclinic Moldova, precum și a face o programare cu un specialist poate fi orice metodă convenabilă indicată la pagina „Contacte”.
  Clinica medicala multidisciplinara Allclinic Moldova: cei mai buni specialiști, cele mai noi echipamente, mulți ani de experiență și abordarea individuală a fiecărui. Cel mai bun pentru tine!

   

  Mai detaliat despre Departament Proctolgie

  Leave a reply →