Centru Medical Chisinau - AllClinic

AllClinic – Centru Medical Chisinau – este o clinică modernă, care prestează un spectru larg de servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Peste 100 de profesioniști calificați oferă pacienților consultații și asistență practică. Centru Medical Chisinau AllClinic noastră își desfășoară activitatea în deplină corespundere cu standardele naționale și internaționale ce țin de prestarea serviciilor de diagnosticare și tratament.

 Centru Medical Chisinau Allclinic include 20 de departamente specializate în tratamentul anumitor categorii de boli. Sănătatea pacienților noștri este grija a patru centre de tratament moderne, fiecare dintre acestea fiind Centru Medical Chisinau unice, dotate cu echipament ultramodern pentru diagnostic și proceduri de tratament. Abordarea complexă folosită de medicii noștri contribuie nu doar la o diagnosticare precisă, ci și la depistarea la timp a proceselor patologice ascunse.

La noi, in Centru Medical Chisinau AllClinic, pacienții găsesc medici calificați, care s-au specializat pe parcursul mai multor ani în cele mai importante instituții medicale din Israel, Rusia și România. Pentru toate procedurile efectuate Centru Medical de sănătate Allclinic Moldova deține acte corespunzătoare.

– Departamente –
Centru Medical Chisinau ALLCLINIC

Ultimile noutăți