Centru medical AllClinic in Chisinau

Centru Medical Chisinau - AllClinic

Centru medical Allclinic din Chisinau – este o clinică modernă, care prestează un spectru larg de servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Peste 100 de profesioniști calificați oferă pacienților consultații și asistență practică. Centru medical AllClinic își desfășoară activitatea în deplină corespundere cu standardele naționale și internaționale ce țin de prestarea serviciilor de diagnosticare și tratament.

Centru medical AllClinic din Chisinau include 20 de departamente specializate în tratamentul anumitor categorii de boli. Sănătatea pacienților noștri este grija a patru centre de tratament moderne, fiecare dintre acestea fiind unice, dotate cu echipament ultramodern pentru diagnostic și proceduri de tratament. Abordarea complexă folosită de medicii noștri contribuie nu doar la o diagnosticare precisă, ci și la depistarea la timp a proceselor patologice ascunse.

La noi, pacienții găsesc medici calificați, care s-au specializat pe parcursul mai multor ani în cele mai importante instituții medicale din Israel, Rusia și România. Pentru toate procedurile efectuate Centru Medical de sănătate Allclinic Moldova deține acte corespunzătoare.

– Departamente –
Centru Medical in Chisinau AllClinic

Ultimile noutăți