Monitorizarea sarcinii in Centrul medical AllClinic
  • 15 IUN 17
  • 0
  Monitorizarea sarcinii in Centrul medical AllClinic

  Monitorizarea sarcinii in Centrul medical AllClinic

  Centrul medical AllClinic oferă un spectru larg de servicii. Oricine apelează la noi poate conta pe faptul că îi va fi propusă o soluție optimă pentru problema sa.

  O atenție deosebită în clinica noastră este acordată viitoarelor mame, în viața cărora urmează foarte curând să apară o adevărată minune.

  Toate viitoarele mame au posibilitatea să fie monitorizate pe tot parcursul sarcinii la un specialist cu experiență din cadrul AllClinic. Este de prisos să îți spunem cât este de important pentru o viitoare mamă să aibă grijă de sănătatea sa, pentru că probabil o știi și tu că de aceasta depinde în mod direct sănătatea micuțului.

  În timpul celor 9 luni de sarcină fiecare femeie trebuie să facă un șir de teste.

  O sarcină primordială pentru o viitoare mamă este să facă o analiză completă a sângelui, pentru a depista procesele inflamatorii din organism, dar și alte eventuale boli. În cazul în care medicul curant nu prescrie recomandări suplimentare, viitoarea mamă va face analiza de sânge de 6 ori pe parcursul sarcinii.

  Al doilea test important este cel biochimic. Acesta arată cum funcționează principalele organe, metabolismul, dar și care este capacitatea de coagulare a sângelui și durata acestui proces. În cazul în care sarcina decurge fără complicații, acest test va fi efectuat în primul trimestru, și dacă este necesar – la 30 de săptămâni de sarcină.

  Testul izoserologic efectuat în timpul sarcinii determină grupa de sânge și factorul Rh. În baza acestui test specialiștii estimează probabilitatea apariției unor probleme atunci când viitoarea mamă și copilul ei au diferite grupe de sânge și factor Rh.

  Încă un test important care trebuie să fie efectuat neapărat în timpul sarcinii este cel pentru determinarea glicemiei, pentru o eventuală depistare a diabetului zaharat. Acest test va fi efectuat de două ori: prima dată – împreună cu analiza generală de sânge, și a doua oară – la 30 de săptămâni de sarcină.

  Următorul test important este cel ce ține de infecții. Acesta depistează bolile virale cronice și acute. Este foarte important să efectuezi acest test, pentru că bolile cronice reprezintă o amenințare serioasă pentru viitoarea mamă și pentru copil. În decursul sarcinii testele vor fi efectuate de trei ori – după prima consultație, dar și în al treilea trimestru.

  La centrul medical AllClinic fiecare viitoare mamă va beneficia în mod garantat de consultația calificată a specialiștilor cu experiență. Noi îți oferim informații detaliate despre dezvoltarea fătului la orice etapă a sarcinii și venim cu recomandările necesare.

  La noi fiecare viitoare mamă va simți grija noastră pentru ea și pentru copilul ei.

  Pentru a lua legătura cu noi și a ne adresa toate întrebările care te interesează, ai aceste numere de telefon: 0(22) 20-00-00, 076000122, dar și formularul de feedback on-line de pe site-ul nostru.

  Allclinic Moldova: Sănătatea ta este prioritatea noastră.

  Leave a reply →