Metode efective de tratament a psoriazisului în centrul medical Allclinic
  • 30 NOI 17
  • 0
  Metode efective de tratament a psoriazisului în centrul medical Allclinic

  Metode efective de tratament a psoriazisului în centrul medical Allclinic

  Despre el se vorbeste mereu. Ziarele şi Tv sunt pline de publicaţii despre tratamentul miraculos al psoriazisului cu pastille, pilule , unguente şi soluţii. Plăcile pruruginoase a psoriazisului sunt atacate cu magnetoturbetron, îngheţate în saunele criogene, curaţite cu oxigen , dar fără eficacitate. Oamenii care sufera de aceasta boala incearca fiecare metoda in speranta de recuperare.

  Problema constă că încă nu exista răspunsuri concrete despre factorii declanşatori şi cauzele psoriazisului. Se presupune, ca ele sunt multiple, principala fiind predispunerea genetică.

  Pentru Psoriazis sunt caracteristice:
  – Hiperemia pielii, pete rosii pe piele;
  – Acoperirea pielii cu cruste albe.
  La om sanatos regenerarea completă a pielii decurge timp de o luna , dar la cel bolnav de şapte ori mai repede.

  Specialiștii americani au explicat acest fenomen printr-o greșeală în două gene – datorită faptului că particulele pielii, inclusiv cele moarte, sunt stratificate unul pe celălalt și decojite. Cîţiva ani în urmă , centrul internaţional ,,Onclinic,, a efectuat la comandă o serie de preparate (creme şi unguente cosmetice) pentru tartamentul psoriazisului, care nu conţin steroizi şi nu au efecte adverse.

  A fost efectuat studiu randamizat cu rezultatele extraordinare. Rezultatele au depășit toate așteptările: starea pacienților în perioada de acutizare a devenit nesemnificativa, dar peroiada de remisie se prelungeste.

  Centrul Medical Onclinic propune o schemă individuală de tratament sub supravegherea medicului dermatolog. Totul începe cu un diagnostic, deoarece medicul trebuie să se asigure că este vorba despre psoriazis. Dupa confirmarea diagnosticului de psoriazis pacientul poate continua tratamentul ambulator cu unguente speciale de doua ori pe zi.

  Rezultatele tratamentului sunt observate dupa 2 săptămini de tratament: pielea devine catifelată şi curată ( se micşorează plăcile descuamative, dispare pruritul) . Pacienţii susţin că calitatea vieţii a devenit mai bună!

  Pentru înregistrarea la consultaţia medicului în centrul medical Onclinic ne apelaţi la numărul 022 200 000.

  Allclinic Moldova- sanatatea D-stra – priorotatea noastră.

  Leave a reply →