Fizioterapia
  • 26 OCT 16
  • 0
  Fizioterapia

  Fizioterapia

  Fizioterapie

  Fizioterapie – metoda de tratare a bolilor acute și cronice de timp testate. De fapt, este mai ușor de a apela boli în care nu este recomandată utilizarea terapiei fizice. Această metodă de tratament și prevenire a diferitelor tipuri de boli își găsește aplicabilitate în vindecarea infecțiilor virale în tratamentul ORL și chiar prevenirea bolilor neurologice si reumatice.
  Simplitatea și eficiența – două concepte care caracterizează terapia fizică în cel mai bun mod. Utilizarea terapeutică a terapiei fizice nu se poate trata numai cu succes a bolii, dar, de asemenea, să consolideze sistemul imunitar și de a produce prevenirea eficientă a oricăror boli.

  Fizioterapie Allclinic Moldova

  Fizioterapie Allclinic Moldova include mai multe tipuri de proceduri: fizioterapie clasic (incalzire), terapie magnetica, stimulare electrica, terapie cu ultrasunete și încălzire cu infraroșu. Echipamente moderne și abordare integrată permite tratarea bolilor de natură cronică și acută, indiferent de stadiul lor de dezvoltare.

  Terapia fizica este, de asemenea, recomandat ca un mijloc eficient de prevenire a bolilor si intarirea sistemului imunitar. Datorită efectelor pozitive ale valurilor asupra celulelor și țesuturilor, stimulează metabolismul și producerea de anticorpi, reduce pragul de sensibilitate la infecții virale și bacteriene, creste rezistenta imuna la stimuli externi.

  Despre indicațiile și contraindicațiile utilizării terapiei fizice ar trebui să consulte imediat un medic. Unele contraindicații, demn de remarcat, inflamații și răni unele boli cronice.
  Înregistrează-te pentru procedură și informații detaliate despre fizioterapie în Allclinic Moldova poate fi numărul de telefon + 373-22-20-00-00, precum și orice metodă convenabilă prezentată în secțiunea „Contacte”. Cea mai bună calitate a serviciilor medicale, preturi atractive, locatie convenabila a clinicii din Chișinău, precum și înaltul profesionalism al angajaților – toate acestea clinica Allclinic Moldova pentru tine. Sanatatea ta este prioritatea noastră!

  Leave a reply →