Analiza de hormoni
  • 19 OCT 16
  • 0
  Analiza de hormoni

  Analiza de hormoni

  Diagnostic medical de laborator Allclinic Moldova oferă clienților posibilitatea de a face un test de sânge pentru a determina nivelul de hormoni. Această procedură este utilizată pe scară largă în diagnosticarea bolilor sistemului endocrin al organismului, precum și a altor boli acute și cronice.
  Analiza de hormoni in laborator modern, Allclinic Moldova – este precizia, viteza și cea mai bună calitate la un preț accesibil. Să predea analize cu privire la hormoni pot fi zilnic de la 09:00 la 16:00, în același timp, să fie înregistrate în avans nu este necesară.
  Un test de sange pentru hormoni ajuta la diagnosticarea bolilor, cum ar fi disfunctie hormonale, diabet (primul si al doilea tip), de sex feminin boli ale sistemului de reproducere, diagnosticul de sarcină și mai mult. Din cauza avansate de echipamente și cei mai buni specialiști, tehnicieni, analize pe hormoni produși in clinica Allclinic Moldova, asigură cea mai mare precizie a rezultatelor.
  Obțineți informații detaliate cu privire la laboratorul clinic Allclinic Moldova, precum și de cercetare pentru a afla prețurile sau pentru a face o programare cu medicii specialiști pot fi în orice mod convenabil, prezentate în secțiunea „Contacte”. Cel mai bun pentru tine să aibă grijă de sănătatea ta!

   

  Mai detaliat despre Departament Diagnostica medicala

  Leave a reply →