Masajul prostatei la AllClinic Moldova
  • 17 OCT 16
  • 0
  Masajul prostatei

  Masajul prostatei

  Tratamentul prostatitei, deși nu este dificil, ci un proces continuu. Tratamentul medicamentos al inflamației prostatei ar trebui să fie completate cu o rutina echilibrata de diete de muncă și de petrecere a timpului liber, specializate și exerciții speciale, inclusiv masaj de prostata.
  De ce este masajul prostatei ajută în tratamentul prostatitei? Raspunsul este simplu: cu inflamație a glandei prostatei, în porii corpului acumula bacterii daunatoare. Din cauza prostatei masajul imbunatateste circulatia sangelui si fluxul limfatic, care ajută la combaterea agenților patogeni și să trateze în mod eficient prostatita.
  Centrul Medical Allclinic Moldova oferă clienților un masaj de prostată la Chișinău. confort maxim la cele mai bune preturi, cea mai înaltă calitate a serviciilor și abordarea individuală a fiecărui client.
  Procedura medicală efectuată de către un urolog calificat, androlog cu mai mult de un deceniu de experiență. Specialistul va oferi consiliere pacienților cu boli ale sistemului urogenital, indiferent de tipul și natura bolii.
  Numiri în urolog la Chișinău în Allclinic Moldova Centrul Medical realizat atat prin telefon cat si online. Operatorii de call center vor fi încântați să furnizeze toate informațiile necesare. Acestea feedback-ul pot fi găsite în secțiunea „Contacte”.
  Allclinic Moldova – Clinica din Chisinau pentru sanatatea ta!

  Leave a reply →