Istoria centrului medical Allclinic

Allclinic Moldova pentru tine

Istoria Allclinic
Allclinic Moldova pentru tine
Allclinic Moldova – o clinica moderna din Chisinau, care ofera clientilor o gama completa de servicii medicale, diagnostice,  de laborator clinic cu profil ingust si larg, kinetoterapiei, spa si cosmetologie.

Fundamental filozofiei Allclinic Moldova este Dorinta de a fi mai aproape de client si tindem sa fim mai buni in fiecare zi . Mii de clienti multumiti si sute de boli tratate cu succes – este rezultatul de care putem fi mindri.

Dorim sa impartim cu tine o picatura de caldura si confort, și sa va povestim  despre istoria interesanta a centrului medical modern.

On Clinic Moldova

Istoria Allclinic Moldova a inceput în 2006, odata cu deschiderea unei filiale cu profil in Republica Moldova.  Cunoscuta pe scara larga atit  in CSI cit si in UE  reteaua Onclinic de clinici s-a promovat datorita rezolvarii problemelor delicate, oferind pacientilor confidentialitate maxima si cea mai buna calitate a ingrijirii .

Deschiderea unei filiale On Clinic Moldova, la Chisinau a avut loc cu sprijinul partenerilor internationali. În 2006, clinica, a existat doar sub 10 profesionisti, mai ales medicii specializati in domenii, cum ar fi urologie, andrologie, ginecologie, patologie sexuala și proctologie.

Clientii recunoscatori,cei mai buni specialisti si standardele de inalta calitate, in combinatie cu obiectivele ambitioase pentru viitor, au sporit capacitatile centrului medical modern. Cele mai noi echipamente si  cei mai buni specialisti-profesionisti On Clinic Moldova au dat clientilor posibilitatea de a primi cele mai inalte servicii medicale de calitate la Chisinau în domeniul diagnosticului medical (ecografie, diagnosticare de laborator), Kinetoterapie, Flebologie ,Cardiologie, Endocrinologie etc.

Istoria All Clinic Moldova

Allclinic Moldova, a fost infiintata ca o clinica de auto-dezvoltare cu scopul de a-si crea propriul brand in anul 2013.  Crearea departamentul All Clinic \ All Spa, Unitatea On Clinic Moldova cu furnizarea serviciilor în domeniul remodelarii corporale, domeniul cosmetic si spa, a permis largirea spectrului de servicii.

În noiembrie-decembrie 2015 Allclinic Moldova trece printr-o transformare calitativă. Rebranding aprofundat, trecerea la noi metode de interacțiune cu clienții, extinderea listei de unități medicale pentru a atrage noi profesioniști și asigurarea cu cele mai noi echipamente ofera clientilor  nostril servicii medicale de cea mai inaltă calitate la cele mai atractive preturi.

În 2016 Allclinic Moldova deschide un departament de medicina tradițională chineză, care include acupunctura si Qi-Gong, extinde departamentul de cosmetica și kinetoterapia, cauta sa  atraga specialisti în domeniul Ayurveda, Yoga si Spa. Astfel, clinica medicala ofera clientilor servicii de asistență medical,  diagnosticare de inalta calitate

 

Allclinic Moldova - spre viitor

Prioritățile Allclinic Moldova sunt de a crea o retea de centre medicale multidisciplinare de ultima generatie. Tendinta spre un  viitor mai bun, tehnologia avansată, abordarea individuală a fiecărui client și servicii de calitate –  Allclinic Moldova ieri, azi și mâine!

Unul din scopurile atinse deja, este un site modern, Allclinic Moldova, cooperarea cu serviciile medicale majore precum Top.md, înregistrarea pacienților on-line 24/7 și interacțiunea activă cu clienții pe rețelele sociale Facebook, VK, Instagram și OK.ru. Nu ne vom opri aici și   ne vom  dezvolta întotdeauna cu scopul de a oferi clienților cele mai bune servicii medicale!

Allclinic Moldova – întotdeauna acolo!

Echipa Allclinic Moldova