Diagnostica și tratamentul bolilor urologice la bărbați
  • 20 AUG 18
  • 0
  Diagnostica și tratamentul bolilor urologice la bărbați

  Diagnostica și tratamentul bolilor urologice la bărbați

  Conform medicinii bazate pe dovezi cît şi părerea medicilor urologi bolile ,,masculine,, au tendinţă drastică de intinerire. Anterior se aprecia că prostatita esteo afecţiune – maladie a celor persoane, ce depăşesc vărsta de 40 ani.

  În pofida faptelor barbaţii de astazi deja circa 40-50% din pacientii ce suferă de această patologie au vîrsta între 25- 30 ani. Atenţie, în acest sondaj nu sunt inclusepersoanele ce nu cunosc că deţin această problemă şi nici nu suspectă.

  Ce procent relativ din pacientii oficial nu cunosc despre problemele proprii?

  În anii 2014 oamenii de ştiinţă din America au realizat un studiu şi s-a constatat cifre impresionante.
  Dintre cei 1000 de bărbaţi sănătoşi, doar 5% corespund acestei afirmaţii- sunt sănătoşi.
  Pentru 70% din ei vin în categoria de risc şi urmatorii 5-10 ani la sigur pot dezvolta anumite boli urologice. 25 % din pacienţi au probleme grave ce necesită tratament imediat.

  Rezultatele acestui studiu sugerează , din 100% a populaţiei masculine a globului, doar 5-10% sunt complet sănătoşi. Această statistică deprimantă pune în faţa medicilor urologi o nouă sarcină – să nu tratăm boala să intervenim pentru a preveni.

  Stilul de viaţă –factorul principal ce afectează dezvoltarea bolilor urologice.

  Omul are gîndirea de consumator – mă voi îmbolnăvi, ma vor vindeca. Este o idee fundamental eronată , deoarece persoana este responsabilă de sănătatea proprie, dar instituţiile medicale doar să acorde susţinere.

  Cunoscînd cauzele apariţiilor bolilor urologice ne ajută sa conştientizăm cît de înalt este procentul de a fi în grupa de risc.

  Printre cele mai frecvente cauze se înregistrează:

  – infecţiile sistemului uro-genital;

  – alimentaţia nesănătoasă;

  – boli ereditare;

  – hipotensiune;

  – stil de viaţă sedentar;

  – mod de viaţă nesănătos ( fumat, alcool, stres).

  Simptomatica bolilor urologice de obicei este similară pentru stabilirea unui diagnostic corect este necesar o evaluare completă. Exista o serie de semne-simptome comune, care indică posibila dezvoltare a bolilor sistemului urogenital.

  – Dureri de diferită intensitate în organele urogenitale atît în timpul urinării cît şi în timpul actului sexual;

  – Apariţia depunerilor şi eliminărilot din căile urogenitale;

  – Schimbarea nuanţei urinei;

  – Dureri în segmentul înghinal, abdomen interior şi lambosacrale.

  În cazul în care aveţi cel puţin două din aceste simptome , cel mai important lucru pe care îl puteţi face, pentru sănătatea dumneavoastră,este să primiţi o consultaţie a unui medic urolog cu experienţă.

  All Clinic vine să vă ofere specialişti de cea mai înaltă categorie. Nicolai Ursachi – medic de categorie superioară, urolog, androlog, sexopatolog. Activitate în domeniu peste 12 ani, de la momentul înfiinţării clinicii. Cu nenumăratele specializări în Rusia, România, Izrael şi alte ţări din Europa.

  Pe lîngă cunoştinţele profesionale este un psiholog subtil. Datorită acestor aptitudini, consultaţia la Nicolae Ursachi are loc în condiţii de confort, eliminînd stresul şi neliniştea

  Leonid Soloviov – urolog, androlog, sexopatolog. Pe perioada de trei ani foloseşte metode inovatoare în tratarea pacienţilor. Doctor de categorie superioară cu specializare în clinicile din Europa şi ţările spaţiului post sovietic.

  Puteţi să vă înregistraţi pentru un consult contactînd la numărul de telefon 022 200 000 sau utilizînd formularul online de pe site-ul nostru.

  Leave a reply →