0(22) 200 000

Proctologie in Allclinic Moldova

Departamentul de Proctologie Allclinic Moldova – este o abordare individuală și complexa a clienților. Diagnosticari de Proctologie moderne, consultare, cele mai bune servicii pentru tine, personal profesionist, cei mai buni proctologi din departamentul Proctologie din Chișinău. Centrul medical garanteaza un confort maxim, anonimatul complet, furnizarea de asistență calificată și un rezultat garantat. Allclinic Moldova – cel mai bun pentru tine cu grijă de sănătatea ta!

Proctologie - informații generale

Departamentul de Proctologie Allclinic Moldova activeaza din anul 2006, avind o experienta de mai mult de 10 ani de muncă impecabilă și care au primit mii de pacienti. Datorita celor mai buni profesioniști din departament Proctologie, abordarea individuală și de diagnosticare cuprinzătoare cu utilizarea de echipamente moderne, tratamentul oricărei boli, fie că este vorba de „tratament hemoroizi” sau „fisura anale” va fi rapid si efficient.

Merita de accentuat  faptul că un medic calificat proctolog din departamentul Proctologie ajuta întotdeauna să alegeți cel mai bun tratament bazat pe nevoile individuale ale pacientului. Aceasta, la rândul său, asigură cel mai rapid tratament posibil al bolii și absența recidivelor recurente. Auto-medicație poate fi plină de consecințe. De aceea, problema de preferinta „modul de a trata hemoroizii„, trebuie să se acorde profesioniștilor din departament Proctologie cu o vastă experiență.

Departamentul de Proctologie Allclinic Moldova oferă cele mai delicate si eficiente metode de tratament. In clinica, există atât specialiști de sex masculin cit și feminin. Pentru mai multe informații despre programul unității proctologie Allclinic Moldova puteți găsi pe site-ul nostru sau să ne contactați în orice mod convenabil pe pagina „Contacte”.

Recenzii

Dincolo de experienta mea anterioara, am fost impresionat de AllClinic. Primul meu contact a fost cu domnul Benescu Leonid și am fost complet uimit de cât de util, amabil si prietenos.  a fost la obtinerea înapoi la mine! O mulțime de medici nu realizează cât de important este primul punct de contact! Va sunt recunoscator!

Nicula Stefan,

Atitudinea medicilor de la AllClinic si in special celor din departamentul chirurgie este extraordinara. Sa fiu sincer nu asteptam prea multe, adica ma gindeam: inca o clinica cu preturi exagerate si servicii necalitative, mi-am schimbat parerea imediat cum am cunoscut-o pe doamna Costantinica Maria – medic cu o vasta experienta in chirurgia prostatei, cu calificare

Pascanu Igor,
Servicii
Contactați-ne

Vom fi bucuroși să vă oferim cele mai detaliate informații despre serviciile și ofertele noastre.

Cum ne gasiti
Ne aflam pe adresa: Chisinau, str. V. Alecsandri 90/1