Oftalmologia in Chisinau - Departament Oftalmologia AllClinic Moldova

Departamentul de Oftalmologia in Chisinau

Departamentul de Oftalmologia in Chisinau de la Allclinic Moldova oferă un spectru larg de servicii medicale ce țin de diagnosticarea și tratamentul bolilor oftalmologice. Consultațiile sunt oferite de oftalmologi licențiați, cu experiență de mai mulți ani în clinici renumite din Israel, Sankt Petersburg și București. Abordarea individuală în tratamentul fiecărui pacient ne permite să tratăm, în cel mai scurt timp posibil, atât boala, cât și consecințele acesteia.

Tratamentul BOLILE DE OCHI – Oftalmologia in Chisinau

Oftalmologia in Chisinau reprezintă un domeniu al medicinii, care studiază fiziologia, anatomia, structura și bolile de ochi, inclusiv metodele de tratament și profilaxie. Un șir de boli de ochi sunt strâns legate de procesele care au loc în organismul omului. Nu amâna vizita ta la Allclinic in departamentul Oftalmologia in Chisinau, mai ales dacă ai astfel de simptome, precum:

– senzație de înțepături în ochi;
senzație de nisip în ochi;
tensiune oculară;
privire încețoșată;
schimbarea câmpului de vedere;
senzație de fulgere în fața ochilor;
senzație de puncte plutitoare în fața ochilor;
înroșirea ochilor;
mâncărimea pleoapelor;
durere la nivelul ochilor;
edemul pleoapelor;
fotofobie;
lăcrimare;
vedere dublă;
eliminări la nivelul ochilor;
senzație de corp străin la nivelul ochilor;
afectarea vederii în condiții de luminozitate redusă;
senzație de voal în fața ochilor;
căderea genelor.

Oricare dintre simptomele sus-menționate poate fi o manifestare a unei boli grave, care conduce la afectarea vederii și chiar la pierderea acesteia.

DIAGNOSTIC ȘI TRATAMENT in departamentul Oftalmologia in Chisinau

La Allclinic Moldova in departamentul Oftalmologia in Chisinau sunt diagnosticați și tratați cu succes pacienții de toate vârstele. Cei mai buni oftalmologi din Republica Moldova sunt gata să ofere pacienților noștri tot ce este mai bun din practica medicală internațională. Oftalmologia in Chisinau: Diagnosticul și tratamentele sunt efectuate cu ajutorul aparatelor japoneze moderne, în mod strict individual. În cadrul departamentul funcționează și o secție de optică, unde sunt prezentate lentile de la cei mai buni producători mondiali.

POSIBILITĂȚILE NOASTRE in Oftalmologia

Departamentul de Oftalmologia in Chisinau de la Allclinic Moldova a adunat cele mai bune aparate pentru verificarea vederii din Chișinău. Specialiștii noștri oftalmologi fac față diferitor boli de ochi, inclusiv în cazurile dificile. Abordarea complexă practicată de medicii din cadrul centrului nostru permite să fie soluționate o mulțime de probleme de ordin oftalmologic, fără durere, în cel mai scurt timp posibil și la prețuri avantajoase.

Oftalmologia in Chisinau Allclinic Moldova- sanatatea D-stra – priorotatea noastră!

Medicii nostri - Oftalmologia in Chisinau
Cum ne gasiti
Ne aflam pe adresa:
Chisinau, str. V. Alecsandri 90/1