0(22) 200 000

Neurologie Chisinau

Departamentul de Neurologie Chisinau Allclinic în Moldova ofera consultare clientilor, receptie si asistenta de neurologi calificat. Clinica oferă o listă completă de servicii în domeniul neuropatologie: numire medic, diagnostic și suport complet pe toată întinderea perioadei de recuperare.

Orice boală a sistemului nervos, de la plamani la alte patologii nervoase ciupite sunt usor tratate cu diagnostic de înaltă calitate și o abordare cuprinzătoare a tratamentului. Neurologie Chisinau din Allclinic Moldova – decizia corecta probleme urgente!

Neurologie Chisinau - Informații generale

Neurolog în Allclinic din Moldova – este mai mult decât un singur specialist. Departamentul de Neurologie Chisinau oferă o gamă completă de servicii pentru clienți, de la consultarea inițială a examenului medical complet, ca parte a unei clinici multidisciplinare.

Venind la clinica Allclinic Moldova la departamentul Neurologie Chisinau, prima etapă a unui neurolog conduce la diagnosticul complet al pacientului, care ajută la determinarea prezenței anumitor boli. Grație laboratorului modern si departamentului de diagnostic medical, fiecare pacient poate beneficia de toate testele necesare pentru cazurile de cancer ale centrului medical.
Medicul neurolog fixeaza un diagnostic, și pe baza parametrilor individuali ai pacientului selectează metoda optimă de tratament al bolii. Pentru rezultate maxime, indiferent dacă doare la nivelul coloanei vertebrale sau dacă există orice alt disconfort, ar trebui să fie menționate la medic cât mai curând posibil.

Servicii medicale de cea mai înaltă calitate, abordarea individuală a fiecărui pacient, în cele mai bune condiții și cel mai înalt profesionalism – toate acest centru medical multidisciplinar Allclinic în Moldova. Departamentul Neurologie Chisinau – Noi lucram pentru tine!

Medicii nostri
Contactați-ne

Vom fi bucuroși să vă oferim cele mai detaliate informații despre serviciile și ofertele noastre.

Cum ne gasiti
Ne aflam pe adresa: Chisinau, str. V. Alecsandri 90/1