Gastroenterologie Chisinau AllClinic - Departament Gastroenterologie

Gastroenterologie Chisinau AllClinic

Allclinic din Moldova oferă clienților săi o nouă generație de servicii medicale. Consultatia medicilor specialisti, de laborator, diagnostice medicale, metode de tratament avansate și multe altele.

Mai mult de 10 de ani de muncă ireproșabile, cei mai buni medici gastrologi si mii de pacienti- este departamentul de Gastroenterologie Allclinic în Moldova. Ingrijire de specialitate a celor mai înalte standarde de calitate în cadrul unei clinici moderne în centrul Chișinăului pentru tine. Allclinic în Moldova – ne pasă de sănătatea ta!

Gastroenterologie Chisinau - Informații generale

Bolile tractului gastrointestinal nu devin mai puțin frecvente în zilele noastre.

Cele mai comune boli gastro-intestinale de astăzi sunt: gastrita, hiperaciditate, ulcer gastric, ulcer duodenal și altele. Tratamentul eficient pentru aceste este posibil numai la recomandarea de către un specialist calificat gastroenterolog, medic profesionalist.

Departamentul Gastroenterologie Chisinau Allclinic în Moldova – o abordare globală și individuală a fiecărui client. Center din Chisinau ofera pacientilor o lista completa de servicii medicale: consultatia gastroenterologului, diagnostic de laborator, diagnostice medicale și boli funcționale, tratamentul bolilor tractului gastro-intestinal.

Grație echipamentelor moderne și cei mai buni specialiști, în clinică se efectueaza procedurile de diagnostic Gastroenterologie Chisinau moderne: gastroscopie și EGD. Locația convenabilă a clinicii din centrul Chișinăului, precum și servicii de înaltă calitate va ajuta la a face tratamentul cât mai confortabil.

Gastroenterologie Chisinau Allclinic în Moldova – Sanatatea ta este prioritatea noastră!

 

Medicii nostri - Gastroenterologie Chisinau
Contactați-ne

Vom fi bucuroși să vă oferim cele mai detaliate informații despre serviciile și ofertele noastre.

Cum ne gasiti
Ne aflam pe adresa: Chisinau, str. V. Alecsandri 90/1