Flebologie Chisinau AllClinic - Departament Flebologie din Moldova

Flebologie Chisinau în Allclinic Moldova

Allclinic din Moldova oferă clienților săi cele mai bune servicii pentru tratamentul bolilor vasculare. Tratamentul varicelor, disparitia trombozei, inlaturarea venelor si multe alte servicii pentru fiecare client.

Diagnosticul complet al pacienților este efectuat într-o clinică multidisciplinară. Acest a avut loc ca un examen extern și cu ultrasunete a vaselor de sânge. Un medic calificat flebolog ajuta nu numai la fixarea diagnosticuui, dar, de asemenea, investigheaza cauza bolii. Tratamentul este ales ținând cont de parametrii individuali ai fiecărui client. Flebologie Chisinau Allclinic în Moldova – cel mai bun pentru tine!

Flebologie - Informații generale

Tratamentul vaselor de sânge, indiferent de localizarea lor – un proces destul de delicat, care necesită o abordare profesională. Cel mai des, un medic flebologist caută să efectueze tratamentul picioarelor cu varice sau tromboză.

Allclinic în Moldova oferă clienților săi o abordare cuprinzătoare, consultație de diagnosticare vasculară și tratamente de specialitate. Diagnosticul primar este realizatd  flebologult specialist, în cazul in care venele la nivelul picioarelor sunt extine foarte mult, se efectueaza cu ultrasunete de scanare Doppler. Dupa ce diagnosticul este confirmat medicul alege cea mai eficienta metoda de tratament. Clinica multidisciplinara Allclinic din Moldova oferă clienților cele mai bune servicii medicale de calitate de mai mult de 10 de ani in Flebologie. Experiență excelentă, metode progresive de tratament și diagnostic, precum si cei mai buni experți pentru tine.

Inscrierile la primire pot fi efectuate fi în orice mod convenabil. Datele de contact sunt disponibile pe pagina de „Contacte”. Flebologie Allclinic în Moldova – noi lucrăm pentru tine!

 

Medicii nostri - Flebologie Chisinau
Contactați-ne

Vom fi bucuroși să vă oferim cele mai detaliate informații despre serviciile și ofertele noastre.

Cum ne gasiti
Ne aflam pe adresa: Chisinau, str. V. Alecsandri 90/1