Endocrinologie Chisinau AllClinic - Departament Endocrinologie

Endocrinologie in Chisinau

Departamentul de Endocrinologie in Chisinau functioneaza de mai mult de 5 ani in clinica multidisciplinara Allclinic în Moldova situată în inima orașului Chișinău. Consultarea și diagnosticarea endocrinologului, aptitudini și un serviciu de înaltă calitate – de toate acestea poti beneficia la Departamentul Endocrinologie Chisinau in Centrul Medical Allclinic din Moldova.

Endocrinologi calificati, cu ani de experiență sunt gata sa va ofere cele mai bune servicii medicale in cele mai atractive conditii.

Endocrinologie Chisinau Allclinic din Moldova – Sanatatea ta este prioritatea noastră!

Departament Endocrinologie - Informații generale

Allclinic în Moldova oferă clienților un set de servicii de diagnosticare și de consiliere. Clienții sunt prevăzuti cu consultarea deplină a endocrinologului la Chișinău, care include diagnosticul medical și de laborator efectuate în cadrul Allclinic în Moldova.

Departament Endocrinologie Chisinau in Centrul Medical oferă o consultație la endocrinolog cit  pentr adulți, atit și pentru copii. Copiilor le va fi v desemnat un curs adecvat de tratament. Abordarea individuală și servicii de înaltă calitate, permit clienților să se simtă cât mai confortabil posibil în fiecare moment al șederii în clinică.

Împreună cu Departamentul Endocrinologie din Chisinau in Allclinic în Moldova, pacienții  au posibilitatea de a finaliza o listă completă a inspecțiilor: diagnostic de laborator, studii de ultrasunete si consultare cu alti medici specialisti.

Amintiți-vă, orice tip de diabet, probleme tiroidiene, pancreatită și alte boli nu sunt un motiv de disperare. Departamentul Endocrinologie din Centrul medical multidisciplinara Allclinic din Moldova va fi bucuros să vă ajute!

Endocrinologie Chisinau Allclinic în Moldova – noi lucrăm pentru sanatatea ta!

Medicii nostri - Endocrinologie Chisinau
Contactați-ne

Vom fi bucuroși să vă oferim cele mai detaliate informații despre serviciile și ofertele noastre.

Cum ne gasiti
Ne aflam pe adresa: Chisinau, str. V. Alecsandri 90/1