Diagnostica medicala in Chisianu - clinica AllClinic

Diagnostica medicala in Chisinau - AllClinic

Departamentul diagnostici medicale clinicii Allclinic din Chisinau are placerea de a oferi clienților o listă completă de servicii medicale. Servicii de laborator moderne de diagnostic, care dețin ultrasunete și diagnostic funcțional, precum și multe alte oportunitati pentru tine.

Mai mult de 10 ani de activitate de succes și mii de boli diagnosticate. Servicii de calitate, abordarea individuală a fiecărui client și cele mai bune preturi nu te vor lăsa indiferent. Diagnostica medicala Allclinic in Chisinau – Bine ați venit în lumea sanatatii!

Informații generale despre diagnostica mediacla

Diagnostica medicala simplu si rapid este cheia pentru un tratament eficient al bolilor. Din aceasta cauza centru medical Allclinic din Chisinau are plăcerea de a oferi clienților procedurile de diagnostic cele mai moderne pentru a detecta orice abateri ale stării de sănătate în primele etape ale dezvoltării lor. Diagnostica cu ultrasunete (gama completa de studii), diagnostic de laborator (analize de sânge, citologice și alte teste), diagnostic funcțional (o electrocardiogramă, spirogramă și alte tipuri de cercetare).

Datorita celor mai recente standarde de diagnosticare, profesioniști calificați, reusim nu doar sa diagnosticam boala, ci, de asemenea, sa stabilim cauza ei. Toate acestea permit specialistului sa aleaga cea mai eficienta si rapida metoda de tratament.

Diagnostica medicala cu ultrasunete a inimii, testele de sânge în cel mai scurt timp, și multe altele sunt disponibile clienților în orice moment. Maxim de confort, servicii excelente și calitate la un preț atractiv în centrul Chișinăului. Diagnostica medicala centrului medical Allclinic din Chisinau – cel mai bun mod de a-ti pastra sanatatea!

Medicii nostri - Diagnostica medicala
Contactați-ne

Vom fi bucuroși să vă oferim cele mai detaliate informații despre serviciile și ofertele noastre.

Cum ne gasiti
Ne aflam pe adresa: Chisinau, str. V. Alecsandri 90/1