Dermatologie in Chisinau - centru medical AllClinic

Dermatologie in Chisinau - AllClinic

Centrul Medical Allclinic în Chisinau oferă clienților o gamă completă de servicii. Consultarea unui specialist dermatolog calificat, identificarea problemelor și a diagnosticului, precum și sprijinul deplin al pacientului pe toata durata tratamentului.

Un dermatolog profesionist departamentului Dermatologie clinicii AllClinic in Chisinau – este cea mai bună abordare pentru fiecare client, indiferent de tipul și natura problemei. Tratamentul scalpului, ciupercii si alte boli ale pielii, în condițiile confortabile ale clinicii.

Informații generale depre departamentul Dermatologie

Abordarea modernă, cel mai bun echipament, un diagnostic complet și cele mai bune metode de tratament – de toate acestea veti beneficia la centrul Allclinic din Chisinau.

Ca urmare a abordării individuale, de personal calificat și o vastă experiență, orice tulburări ale pielii pot fi diagnosticate și tratate cât mai curând posibil.

Nu contează ce caracter au bolile de piele: în cazul în care parul de pe scalp este bolnav, dacă doriți să faceți un tratament pentru ciuperca, sau pentru a scapa de acnee – toate acestea și multe altele vor fi tratate cu ajutorul unui dermatolog calificat in clinica din Chisinau Allclinic.

Tratamentul pielii se realizează cu ajutorul celor mai noi tehnologii și utilizarea de noi produse medicamentoase. Consultările  sunt efectuate pentru toți pacienții, fără excepție, pentru adulți și copii. În cazul pacienților tineri dermatologul pentru copii va ajuta să alegeți metoda cea mai eficientă de tratament a oricărei boli a pielii.

Allclinic Moldova – cel mai bun răspuns la întrebarea „Dermatologie Chisinau”. Cele mai bune oferte, cele mai bune servicii, cele mai bune metode de tratament.

Centrul Medical Allclinic în Moldova – cel mai bun pentru tine!

 

Medicii dermatologi
Contactați-ne

Vom fi bucuroși să vă oferim cele mai detaliate informații despre serviciile și ofertele noastre.

Cum ne gasiti
Ne aflam pe adresa: Chisinau, str. V. Alecsandri 90/1