Cosmetologie in Chisinau - centru medical AllClinic

Cosmetologie in Chisinau - AllClinic

Clinica multidisciplinara Allclinic din Chisinau oferă clienților o gamă completă de servicii cosmetice. Departamentul Cosmetologie centrului medical Allclinic din Chisinau pentru mai mult de 5 ani, are cel mai înalt standard de servicii de calitate. Consultarea unui medic cosmetolog, hardware si cosmetice traditionale, masaj facial, curățare facială și multe alte tratamente preventive si curative sunt disponibile pentru clientii centrului medical Allclinic din Chisinau.

Abordarea individuală a fiecărui client, nivel ridicat de profesionalism și serviciul de cea mai înaltă calitate, cea mai bună combinație de preț și rezultate. Allclinic în Moldova – Frumusețea ta este prioritatea noastră!

Lista de servicii cosmetologice

  1. Cosmetologie de aparataj
  2. Curatare faciala complexa cu ultrasunet
  3. Procedura de triumf Jean d’Arcel
  4. Masca alginat cu efect de hidratare si lifting (masca bandaj). Jean d’Arcel
  5. Masca termica Jean d’Arcel

 

Pachet de Sarbatori 5 proceduri Cosmetologie de aparataj

  • Curatire facial cu ultrasunet
  • Imbogatirea straturilor pielii cu acid hialuronic si peptide

( cu ultrasunet)

  • Radiolifting
  • Masaj facial vacuum
  • Galvanometrie

Procedurile nu se dubleaza sunt alternate in baza diagnosticului stabilit de medicul cosmetolog.

Informații generale despre departamentul cosmetologie

Departamentul Cosmetologie – diviziunea clinicii care imbina frumusetea si medicina. Cele mai moderne metode de reabilitare și tratamentul afecțiunilor cutanate, cei mai buni  profesioniști cu ani de experiență – este departamentul de Cosmetologie Allclinic Moldova pentru tine.

Cosmetologii calificați vor identifica în detaliu toate problemele pielii, precum și cauzeleacestora. Grație echipamentelor de ultime generatie și cele mai bune preparate de îngrijire a pielii din cadrul departamentului Cosmetologie Allclinic va va ajuta la mentinerea tinerii si frumusetii.

Indiferent dacă doriți să efectuați o întinerire completă sau locală, dacă este nevoie de simplu masaj de tonifiere a feței sau curățarea complexa a fetei, ori pur și simplu aveti nevoie sa eliminati cosurile de pe fata, ceea ce face peeling facial.

Cei mai buni cosmetologi AllClinic și cea mai calitativa ingrijire  facială, o listă completă a procedurilor preventive și terapeutice, abordarea individuală, standarde ridicate de calitate și cel mai bun pret pentru fiecare client.

Medicii nostri cosmetologi
Contactați-ne

Vom fi bucuroși să vă oferim cele mai detaliate informații despre serviciile și ofertele noastre.

Cum ne gasiti
Ne aflam pe adresa:
Chisinau str. V. Alecsandri 90/1