Boli infectioase

Odată cu deschiderea noului departament „Boli infectioase in Chisinau” a fost extins spectrul de servicii complexe oferite de centrul medical Allclinic. Cei mai buni specialiști de profil infecțios din departamentul Boli infectioase in Chisinau primesc zilnic pacienți cu simptome ale celor mai diverse boli. Abordarea complexă contribuie nu doar la tratarea cu succes a infecției, ci și la prevenirea complicațiilor după boală.

Bolile infecțioase cuprind un grup larg de boli cauzate de acțiunea asupra organismului omului a microorganismelor patogene și virusurilor. Dintre aceștia fac parte agenții biologici patogeni și condiționat-patogeni sub formă de bacterii, ciuperci, virusuri, prioni și alte protozoare. Acțiunea acestora asupra organismului începe cu perioada de incubație, care durează de la câteva ore până la câțiva ani.

Departamentul Boli infectioase in Chisinau – perioada de incumatie

Perioada de incubație se termina prin apariția primelor simptome ale bolii infecțioase, printre care pot fi menționate:
– cefalee,dureri articulare și/sau musculare;
– slăbiciune generală și stare generală de rău;
– febra;
– curbaturi ale corpului;
– vomă;
– tulburări de somn;
– tulburări intestinale;
– diferite erupții cutanate.

Oricare dintre aceste simptome poate fi semn al infectării grave a întregului organism cu o boală infecțioasă, de aceea nu amâna vizita la specialiștii in departamentul Boli infectioase in Chisinau a Allclinic Moldova.

DIAGNOSTIC ȘI TRATAMENT in departamentul Boli infectioase in Chisinau

Cu cât mai repede este depistată o boală infecțioasă, cu atât sunt mai mari șansele de vindecare rapidă. La departamentul Boli infectioase in Chisinau Allclinic Moldova se acordă atenție maximă oricărui simptom. Consultația la medicul infecționist din departamentul Boli infectioase in Chisinau include alcătuirea detaliată a anamnezei, precum și ecografia organelor interne. Tratamentul este prescris strict individual.

Boli infectioase in Chisinau – POSIBILITĂȚILE NOASTRE

Specialiștii Allclinic Moldova luptă cu succes cu o mulțime de boli infecțioase, printre care:
– hepatitele А,B,C,D,E;
– actinomicoza;
– enterocolita;
– varicela;
– angina;
– sifilisul;
– giardioza;
– mononucleoza;
– zona zoster.

Experiența de mai mulți ani în cele mai bune clinici din Israel, România și Rusia permit specialiștilor noștri să aleagă cele mai avansate metode de tratament pentru diferite boli.

Departamentul Boli infectioase in Chisinau AllClinic – sanatatea D-stra – priorotatea noastră

Medicii nostri - Boli infectioase in Chisinau
Cum ne gasiti
Ne aflam pe adresa:
Chisinau, str. V. Alecsandri 90/1