Tratament de boli infectioase in Chisinau - centru medical AllClinic

Departamentul de boli infectioase - AllClinic

Odată cu deschiderea noului departament „Boli infectioase” a fost extins spectrul de servicii complexe oferite de centrul medical Allclinic din Chisinau. Cei mai buni specialiști de profil infecțios din departamentul Boli infectioase primesc zilnic pacienți cu simptome ale celor mai diverse boli. Abordarea complexă contribuie nu doar la tratarea cu succes a infecției, ci și la prevenirea complicațiilor după boală.

Bolile infecțioase cuprind un grup larg de boli cauzate de acțiunea asupra organismului omului a microorganismelor patogene și virusurilor. Dintre aceștia fac parte agenții biologici patogeni și condiționat-patogeni sub formă de bacterii, ciuperci, virusuri, prioni și alte protozoare. Acțiunea acestora asupra organismului începe cu perioada de incubație, care durează de la câteva ore până la câțiva ani.

Boli infectioase – perioada de incumatie

Perioada de incubație se termina prin apariția primelor simptome ale bolii infecțioase, printre care pot fi menționate:
– cefalee,dureri articulare și/sau musculare;
– slăbiciune generală și stare generală de rău;
– febra;
– curbaturi ale corpului;
– vomă;
– tulburări de somn;
– tulburări intestinale;
– diferite erupții cutanate.

Oricare dintre aceste simptome poate fi semn al infectării grave a întregului organism cu o boală infecțioasă, de aceea nu amâna vizita la specialiștii in departamentul de Boli infectioase in centru medical Allclinic.

DIAGNOSTIC ȘI TRATAMENT in departamentul Boli infectioase

Cu cât mai repede este depistată o boală infecțioasă, cu atât sunt mai mari șansele de vindecare rapidă. La departamentul de boli infectioase centrului medical Allclinic din Chisinau se acordă atenție maximă oricărui simptom. Consultația la medicul infecționist din departamentul Boli infectioase include alcătuirea detaliată a anamnezei, precum și ecografia organelor interne. Tratamentul este prescris strict individual.

POSIBILITĂȚILE NOASTRE

Specialiștii Allclinic luptă cu succes cu o mulțime de boli infecțioase, printre care:
– hepatitele А,B,C,D,E;
– actinomicoza;
– enterocolita;
– varicela;
– angina;
– sifilisul;
– giardioza;
– mononucleoza;
– zona zoster.

Experiența de mai mulți ani în cele mai bune clinici din Israel, România și Rusia permit specialiștilor noștri să aleagă cele mai avansate metode de tratament pentru diferite boli.

Medicii departamentului de boli infectioase
Cum ne gasiti
Ne aflam pe adresa:
Chisinau, str. V. Alecsandri 90/1