"De la sine nu va trece" sau cum să convingem un bărbat să se programeze la consultatia medicului urolog?
  • 05 IUL 19
  • 0
  „De la sine nu va trece” sau cum să convingem un bărbat să se programeze la consultatia medicului urolog?

  „De la sine nu va trece” sau cum să convingem un bărbat să se programeze la consultatia medicului urolog?

  Confruntîndu-se cu diferite situații in viața de zi cu zi.

  Sa fi fost bărbat, aceste probleme în viața mea nu ar fi existat!”. Și, într-adevăr, multe lucruri care provoacă emoții și ingrijorari la femei , nu au nici un efect asupra unui bărbat. Un barbat niciodata nu va fi suparat pe prietenul său care poarta tricou la fel.

  Statutul unui burlac de 5 ani nu va fi obiectul discuțiilor cu prietenii la un pahar de vin, pentru că aceasta este alegerea lui personala! Dar, și două perechi de pantofi, se dovedește, a fi suficient pentru o viață liniștită.

  Exista o multime de situatii comice in viata cotidiana, însă astazi vom discuta despre adevărata problemă cu care se confruntă barbatii, și anume – vizita la medical urolog! Pentru o femeie consultatia o dată la șase luni a medicului sau ginecolog , nu este mai infricosator decât să se înscrie la o sedinta de manichiura.

  La barbati, din pacate este cu totul diferit. Gândul că trebuie să te dezbraci în fața unui medic (mai ales dacă acesta este cel cu sexul tău) te face să-ți amintești instantaneu că la locul de muncă este blocat, repararea nu este finalizată și, în general, poate merge de la sine.

  „Practica medicală de lungă durată arată că relația unui bărbat cu un urolog este adesea mai personală decât o relație cu soția, prietenii sau rudele sale. Adesea, chiar și cei mai apropiați oameni nu știu despre problemele care au apărut. Și pentru a le spune despre medicul pe care îl vedeți pentru prima dată în viața voastră, nu fiecare om poate decide. ”

  Nicolai Ursachi- medic urolog, androlog, psiholog de la sine, al centrului medical AllClinic.

  Să vedem ce capcane psihologice împiedică un barbat să se înregistreze la un urolog și de ce „el însuși” nu va trece niciodată???

  1. Frica de a auzi un diagnostic
  Punctul cheie aici nu este frica de a merge la urolog de a afla adevărul despre starea de sănătate. Majoritatea barbatilor , observând dureri sau senzații neobișnuite în corp, încep să facă panică și să –si imagineze cele mai grave rezultate. De aceea, vizita la medic este amânată până la ultima, deși cu toții știm că adresabilitatea rapida previne multe patologii.

  Este o rușine să-i spuneți unui partener problema

  Deseori un barbat se jeneaza sa-i dezvaluie partenerei adevarata problema. Acest punct de vedere al situatiei este fundamental gresit.
  Puteți fi într-o situație în care patul va fi folosit exclusiv pentru a dormi și masa de bucătărie pentru a minca, problema nerezolvata persista!
  O femeie iubitoare este o femeie grijulie, întotdeauna gata să aibă grijă de bărbatul sau.

  2. Va trece de la sine
  Rețineți un lucru: nu va funcționa! Corpul nostru este mult mai deștept decât ne putem gândi. El însuși ne spune despre problemele de sănătate existente. Prin urmare, dacă durerea sau disconfortul nu dispare după citeva zile – înscrieți-vă la medic urolog-androlog .

  3. Teama examenului urologic
  „Examinarea – întotdeauna doare!”- este un clicheu .
  Având în vedere progresul în medicină, cel mai puternic sentiment pe care îl puteți avea la un urolog este neliniște.
  Nicolai Ursachi – medic de categorie superioară , urolog , androlog, sexopatolog. Activitate în domeniu peste 12 ani, de la momentul înfiinţării clinicii. Cu nenumăratele specializări în Rusia, România, Izrael şi alte ţări din Europa.

  Pe lîngă cunoştinţele profesionale este un psiholog subtil. Datorită acestor aptitudini, consultaţia la Nicolae Ursachi are loc în condiţii de confort, eliminînd stresul şi neliniştea.

   

  Pentru programare apelaţi la numarul +373(22) 200 000 sau online.

  Leave a reply →