Cum să "tăiați" nodul hemoroidal.
  • 15 MAR 18
  • 0
  Cum să „tăiați” nodul hemoroidal.

  Cum să „tăiați” nodul hemoroidal.

  Această boală este printre cele care nu se vorbește cu voce tare. Între timp, hemoroizii sunt afectați de 80% din populația planetei noastre, dar numai unul din cele patru cazuri se prezintă la medic la primul semn de boală. Adevărata amenințare a dezvoltării hemoroizilor apare după aproximativ 25 de ani, dar poate apărea mult mai devreme. Se crede că cei mai sensibili sunt persoanele de vârstă mijlocie și oamenii în vârstă, la fel hemoroizii oferă o mulțime de minute neplăcute pentru genul feminin.
  Una dintre principalele cauze ale acestei boli este o încălcare a circulației în organele pelvine, care apar adesea la femeile gravide, precum și la cei care duc un stil de viață sedentar sau suferă de constipație.

  Ai știut că …
  Potrivit Societatii Americane de Cancer, cel putin 60 din cele 200 de decese cauzate de cancerul colorectal se datoreaza faptului ca tumora maligna a fost descoperita prea tarziu datorita neglijentei pacientului.
  !!! Pentru a pune capăt îndoielilor se efectuează examinarea membranei mucoase a rectului cu ajutorul unor instrumente speciale.
  !!! Din cauza hemoroizilor, viața constă din dungi negre și albe: perioadele de exacerbare sunt înlocuite cu intervale ușoare, atunci când o persoană se simte aproape sănătos.

  O impresie înșelătoare!
  Cu timpul, dungile luminoase devin mai scurte, iar sângerările devin din ce în ce mai frecvente și mai abundente. Acest lucru poate fi evitat prin contactarea unui medic specialist.

  DE RETINUT!
  Cu cât mai devreme contactați un specialist, cu atât mai rapid, mai eficient devine procesul de tratament, și nu in ultimul rind tratamentul devine mai ieftin.
  Specializarea departamentului de proctologie „ON Clinic Moldova” este: tratamentul hemoroizilor și fisurilor rectale fără intervenție chirurgicală, îndepărtarea marginilor anale și a papilomilor.

  Atenție!
  Deși hemoroizii sunt extrem de rare în cancerul rectului, manifestările externe ale acestor boli sunt foarte asemănătoare. Uneori sunt vecini unul cu altul. Presupunând că aveți hemoroizii in același timp sperand la remedii de acasa, oamenii își pun viața intr-un mare pericol.

  TEHNOLOGII NOI: RAPID, ABSOLUT FĂRĂ DURERE, AMBULATOR
  Metodele moderne de îndepărtare a hemoroizilor fără intervenții chirurgicale sunt fiabile și fără traume.
  În „ON Clinic Moldova” se utilizează:
  – ligaturarea latexului (constricția nodurilor cu inele latex);
  – Scleroterapia („umplerea” nodului cu o substanță specială-sclerozantă);
  – Fotocoagulare (arderea cu dispozitivul „Infraroșu”).
  Tratamentul fisurilor (tritone ale rectului) se realizează prin combinarea unguentelor speciale. Nu doare fisura în sine, ci mușchiul contractat de spasm. Dacă de eliminat spasmul – dispare și durerea, îmbunătățește circulația singelui, se crează condiții pentru vindecarea rapidă a fisurilor. Cu fisuri proaspete, sângerări și dureri dispar în prima săptămână de tratament.

  La „ON CLINIC MOLDOVA”
  vi se va oferi tratament:
  – fără durere;
  – fără intervenție chirurgicală;
  – fără spitalizare;
  – fără pierderea capacității de muncă;
  – fără a schimba modul de viață obișnuit.

  Leave a reply →