Cum infecţiile urogenitale influenţează asupra sănătăţii bărbatului?
  • 12 FEB 18
  • 0
  Cum infecţiile urogenitale influenţează asupra sănătăţii bărbatului?

  Cum infecţiile urogenitale influenţează asupra sănătăţii bărbatului?

  Aproximativ 300 milioane de bărbaţi din întreaga lume suferă de dereglarea funcţiei erectile. În același timp, în rîndul bărbaților cu diagnosticul : cardiopatia ischemica , prevalența disfuncției erectile atinge 75%.

  În relaţia dintre bărbat și femeie, cel mai important este armonia, satisfacţia reciprocă și emoțiile pozitive.

  Atît lipsa intimității, cît și exagerarea acesteia poate duce la anumite probleme. De exemplu, în special cuplurile temperamentale pot „plăti” pentru aceasta cu apariția la bărbat a bolilor sistemului urogenital. Erecțiile prea frecvente pot duce chiar la hematurie, ejacularea spermei împreună cu sînge. Relațiile intime rare sau lipsa lor pot provoca, de asemenea, probleme de sănătate, în special disfuncţiile prostatei.

  În ultimii ani se observă tot mai frecvent apariția infecțiilor urogenitale la bărbați, chiar şi la cei tineri.

  Motivele acestui fenomen sunt următoarele:
  – abuzul de alcool;
  – fumatul;
  – stresul;
  – oboseala;
  – schimbarea frecventă a partenerilor sexuali;
  – viata sexuala neregulată.

  Posibilitățile medicinei moderne în tratamentul infecțiilor urogenitale în centrul medical AllClinic

  În prezent medicina contemporană cunoaşte metode de îmbunatăţire a vieţii sexulale a unui barbat de varstă înaintată şi medie, deoarece acest lucru determină direct armonia relaţiilor cu partenera sa.

  Dacă bărbatul are dorință, dar posibilitățile îi sînt limitate, medicina modernă îi vine în ajutor prin multitudinea metodelor fiabile și bine studiate. Centrul medical All Clinic are o experiență vastă și bogată în tratamentul bolilor sistemului genital a bărbaţilor. Specialiștii calificați ai centrului nostru ajută pacienții să-și recîștige încrederea în sine și şansa de a se bucura de viața intimă.
  Medicamentele utilizate în tratamentul problemelor masculine nu aduc la dependență, deoarece scopul nostru principal este tratamentul eficace a disfuncţiilor erectile.
  În prezent tratamentul disfuncției erectile în practica centrului medical AllClinic arată că 98 % dintre bărbați revin la viata sexuală completă si uită definitiv de apariţia problemelor sexuale.
  Doresc să subliniez că foarte mulți reprezentanți ai sexului puternic, deja observînd problema consideră un lucru jenant să apeleze la un specialist.

  Vă asigurăm că în centrul nostru oricarui pacient îi este garantată confidențialitatea absolută.

  AllClinic- este o soluție delicată pentru problemele delicate.

  Adresarea la timp către un specialist oferă posibilitatea unui tratament mai rapid și mai eficient și, de asemenea economisirea banilor.

  Pentru mai multe detalii apelaţi 022 200 000 sau ne scrieţi online.
  Ne aflăm str. Vasile Alecsandri 90/1

  Leave a reply →