Cum depinde dezvoltarea bolii de cantitatea de alimente consumate?
  • 08 DEC 17
  • 0
  Cum depinde dezvoltarea bolii de cantitatea de alimente consumate?

  Cum depinde dezvoltarea bolii de cantitatea de alimente consumate?

  Acordarea atenţiei la calitatea și cantitatea alimentelor consumate vă ajută la prevenirea multor boli, cum ar fi obezitatea, boli ale tractului gastro-intestinal și, desigur, hemoroizii.

  Dezvoltarea hemoroizilor adesea survine în urma supraalimentaţiei și,în ultima perioadă , această problemă devine din ce în ce mai actuală. În prezent, nu există termenul ,, foame,, ,oriunde, puteți merge la o cafenea pentru a mînca ceva în grabă, și a obține un sentiment de satisfacție și de sațietate. De fapt, aceste gustări rapide și adesea neregulate pot avea consecinţe negative asupra organismului nostru.

  De mii de ani, corpul uman a învățat să supraviețuiască cu cantitatea minimă de alimente consumate. Se cunosc cazuri cînd o persoană ar fi trăit fără hrană timp de până la 30 de zile! Astăzi, „consumatorul” este iraţional, neavînd atenție la ceea ce mănîncă și în ce cantități. Prin urmare, creșterea dezvoltării bolilor proctologice se datorează consumului necontroloat de alimente:
  – diabet zaharat;
  – hipertensiune arteriala;
  – cancer de colon;
  – hemoroizi.

  Cu toate acestea, raţionalitatea preveni dezvoltarea bolilor proctologice. Alimentaţia corespunzătoare şi echilibrată Vă va ajuta să evitaţi necesitatea de a vizita medicii. Acest lucru poate fi numit cu siguranţă sfatul de bază pentru cei care doresc sa fie sănătoşi şi plini de energie.

  Pentru programare apelaţi la numarul 022 200 000 sau online.

  Allclinic Moldova – sănătatea voastră este prioritatea noastră!

  Leave a reply →