Cosmetologie Allclinic Moldova oferă clienților săi o gamă largă de tratamente spa.
  • 17 OCT 16
  • 0
  Cosmetologie

  Cosmetologie

  Tensiune, stres, dieta saraca si un stil de viață sedentar – toate acestea afectează sănătatea tuturor negativ. Bolile cronice, deteriorarea aspectului și tonul general, precum și multe alte efecte – toate acestea au un impact al vieții moderne asupra corpului uman
  Departamentul de cosmetologie Allclinic Moldova oferă clienților săi o gamă largă de tratamente spa. Tratamente spa – o metodă plăcută și eficientă de a îmbunătăți aspectul de a scăpa de toxine și de promovare a sănătății.
  Toate procedurile de spa sunt efectuate departament medici cosmetologie, susținută de mulți ani de experiență și sute de clienți satisfăcuți. Abordarea individuală a fiecărui pacient, pentru a asigura cea mai bună calitate a serviciilor medicale și de a obține rezultatele dorite cu eficiență maximă.
  Spa Fără Frontiere
  Spa din Allclinic Moldova – este o listă largă de servicii pentru fiecare client sub acoperișul moderne clinica multi-teren din centrul Chișinăului. Centru SPA Allclinic Moldova placerea de a furniza următoarele tipuri de proceduri:
  Masaj (departament kinetoterapie);
  Stonetherapy (masaj cu pietre calde);
  Terapia cu ultrasunete;
  electrice;
  Miostipulyatsiya;
  Servicii de înfrumusețare (Departamentul cosmetologie);
  Terapia cu ozon si multe alte servicii.

  Pentru a menține un stil de viață sănătos la centrul medical clienții Allclinic Moldova acces la astfel de servicii ca acupunctura (acupunctura), chiropractică, fizioterapie, precum și practicile de vindecare Ayurveda si qigong.
  Sănătate începe aici
  În scopul de a profita de centrul de wellness Allclinic Moldova, clientul ar trebui să emită doar un post preliminar. Înregistrează-te pentru o sesiune de relaxare in centrul clinicii multidisciplinare cosmetologie poate fi atât numere de telefon și folosind formularul de înscriere online.
  Pentru mai multe informații despre serviciile departamentului cosmetologie Allclinic Moldova și datele de feedback pot fi găsite în secțiunea „Contacte”. o mai bună calitate a serviciului, de către profesioniști, mai mult de 20 de discipline medicale, o gamă largă de servicii de spa și prețul cel mai atractiv pentru fiecare client. Allclinic Moldova – sănătate începe aici!

   

  Mai detaliat despre Departament Cosmetologie Chisinau

  Leave a reply →