Beneficiati de posibilitate reala de a va trata problemele de sanatate
  • 06 AUG 18
  • 0
  Beneficiati de posibilitate reala de a va trata problemele de sanatate

  Beneficiati de posibilitate reala de a va trata problemele de sanatate

  În Centrul Medical All Clinic Moldova, ședințele de acupunctură sunt oferite de specialistul de de talie internaţională  în medicină tradițională chineză, Dr.Zhang Chuan Jun, originar din regiunea Shanhai a Chinei. Fiind  un specialist de performanță, medicul  Va poate împărtăși generos tainele și capacitățile  medicinei  chineze în soluționarea unui spectru larg de probleme de sănătate!

  Pe suprafața corpului uman, există 664 puncte active ce reflectă o anumită regiune anatomică  sau un sistem de organe. Acest concept stă la baza terapiei prin acupunctură.

  Daca aveți probleme de insomnie, tulburări vegeto-vasculare, amețeli și vertijuri, oboseală cronică, rezistență diminuată la stres, iritabilitate, infecții frecvente, doriți sa combateți deprinderile nocive, cu siguranță Acupunctura Vă poate ajuta!

  Terapia prin acupunctura este foarte eficientă în tratamentul nemedicamentos al afecțiunilor sistemului nervos central (convulsii, instabilitatea vertebro-bazilară, neuroze, etc.), afecțiunilor organelor interne, sistemului digestiv (gastrite, ulcere), respirator (astm bronșic, bronșite cronice și pneumonii), sistemului cardiovascular (boala ishemică a cordului, aritmii), etc. Acupunctura mai este utilizată pe larg în tratamentul maladiilor reumatologice, afecțiunilor ginecologice, în tratamentul  sterilității la bărbați și femei.

  Specialistul de performanță în Acupunctură, Dr. Zhang Chuan Jun a tratat deja, zeci de mii de pacienți cu diverse afecțiuni și probleme de sănătate, restabilindu-le capacitea de a se bucura din plin de Viaţă!

  Doar în Centrul Medical All Clinic medicul specialist în medicina tradițională chineză Vă oferă consultația și alegerea programului individual de tratament, în dependență de problema Dumneavoastră!

  Aflați mai multe detalii pe site-ul companiei All Clinic http://allclinic.md/departamenty/akupunktura/

   Vă puteți programa pentru consultaţie și şedinţe de  Acupunctura pe site-ul companiei și la numărul de telefon 022 200 000.

  Leave a reply →