Aflați despre metodele eficiente de tratare a hemoroizilor în cadrul centrului AllClinic
  • 20 FEB 18
  • 0
  Aflați despre metodele eficiente de tratare a hemoroizilor în cadrul centrului AllClinic

  Aflați despre metodele eficiente de tratare a hemoroizilor în cadrul centrului AllClinic

  Centrul Medical AllClinic dispune de o gamă largă de medicamente și tehnologii medicale care permit lupta eficientă împotriva hemoroizilor. Tactica de tratament se alege individual pentru fiecare caz în parte după o examinare aprofundată.

  În cadrul clinicii există mai multe metode de tratament non-chirurgical.
  Cele mai importante sunt ligatura elastică, scleroterapia. Toate aceste metode presupun nu doar eliminarea simptomelor de hemoraizi, ci și eliminarea nodulilor fără intervenție chirurgicală, fără durere, fără afectarea mucoasei rectale. În timpul tratamentului nu este necesară schimbarea modului obișnuit de viață.

  Ligatura elastică
  În cursul procedurii, în rectul pacientului se introduce anoscopul, după care nodulul este legat la bază cu inele de latex. Astfel, se întrerupe fluxul sanguin către nodul și el dispare.

  Ligatura elastică este o metodă indoloră de tratare a hemoroizilor care nu necesită anestezie. După operație pacientul poate simți un disconfort, dureri minore, care sunt înlăturate cu ajutorul unui simplu analgezic. Această metodă de tratament nu necesită spitalizare. Este posibil să aveți nevoie de o procedură repetată, deoarece majoritatea pacienților au până la 3 noduli hemoroidali.

  Tratamentul hemoroizilor prin unde radio
  În urma tratamentului hemoroizilor cu unde radio nu apar careva complicații, iar vindecarea țesuturilor are loc mult mai rapid. Astfel, această metodă este destul de eficientă și, în același timp, este sigură. Se folosește pentru o serie de astfel de probleme și boli, cum ar fi:
  – Hemoroizi în diferite etape.
  – Inflamația rectului.
  – Neoplasme benigne.
  – Fisuri anale.
  – Polipi ai canalului anal.

  Eliminarea hemoroizilor prin laser
  Eliminarea hemoroizilor prin laser este efectuată cu ajutorul unui aparat de înaltă tehnologie care generează un flux de unde luminoase direcționate cu anumiți parametri. Fasciculul laserului face posibilă tăierea și arderea oricăror țesuturi cât mai puțin dureros posibil. Acțiunea sa asupra venei varicoase dilatate golește cavitatea, vena se retrage, iar circulația sângelui în ea încetează.

  Programați-vă pentru o consultație la medicul proctolog la telefonul 022 200 000 sau prin intermediul unui formular online de pe site-ul nostru.

  Leave a reply →