Una dintre metodele folosite în diagnosticul ginecologic Allclinic Moldova este o ecografie pelvina.
  • 17 OCT 16
  • 0
  Consultare de ginecolog

  Consultare de ginecolog

  Consultare de ginecolog – o procedură necesară, care este necesară pentru a monitoriza starea de sănătate a sistemului de reproducere feminin. Indiferent de starea de sănătate, consultarea preventivă cu un medic ginecolog ajută la menținerea sănătății femeilor la un nivel optim, precum și prevenirea și sfatul medicului va ajuta la evitarea apariției bolii în viitor.

  Una dintre metodele folosite în diagnosticul ginecologic Allclinic Moldova este o ecografie pelvina. Diagnostic cu ultrasunete, folosind sonda transvaginala ajuta la detectarea cu precizie și în siguranță patologie și boli, cum ar fi abdominale și pelvine organe și sistemul de reproducere.
  Realizarea acestei proceduri este posibilă, așa cum este recomandat de către medic și independent. ecografie ginecologică nu necesită o pregătire specială a pacientului, este nevoie de 10 până la 15 minute de timp, și, de asemenea, oferă un rezultat mai precis în comparație cu metoda convențională de diagnostic cu ultrasunete, folosind sonda convențională.

  Ecografie pelvină la Chișinău cu Allclinic Moldova – o abordare globală a nevoilor fiecărui pacient. Cea mai înaltă calitate a serviciilor, echipamentelor si profesionisti modern de diagnosticare, medici, precum și cea mai bună combinație de calitate și preț atractiv.

  Nominalizări la departamentul de specialitate medicale de diagnosticare Allclinic Moldova a efectuat online folosind formularul din numerele „de contact” sau prin telefon date de pe site.

  Clinica din Chișinău Allclinic Moldva – garantat rezultat pentru tine. Sănătate are prioritate!

   

  Mai detaliat despre Departament Ginecologie Chisinau

  Leave a reply →