Cu ultrasunete pentru mamele gravide de la Chișinău, împreună cu centrul medical Allclinic Moldova - o abordare individuală a fiecărui client
  • 17 OCT 16
  • 0
  Supravegherea sarcinii cu ulitrasunet

  Supravegherea sarcinii cu ulitrasunet

  Monitorizarea eficientă a dezvoltării fetale nu se poate face fara ultrasunete de diagnostic in toate etapele cheie ale sarcinii. Allclinic Moldova Departamentul de diagnostic medical ofera clientilor posibilitatea de a suferi un diagnostic complet cu ultrasunete a sarcinii.
  Cu ultrasunete pentru mamele gravide de la Chișinău, împreună cu centrul medical Allclinic Moldova – o abordare individuală a fiecărui client.
  Cele mai noi echipamente de ultima generatie.
  Diagnosticare medici cu ani de experiență.
  Cea mai mare acuratețe a rezultatelor cercetării.
  locație clinică convenabilă în centrul orașului.
  preturi atractive, reduceri și programe de loialitate pentru clienții permanenți.
  Abilitatea de a înregistra on-line și un call center dedicat pentru clienți.

  Avantajele intransigente în serviciu și cele mai bune condiții pentru clienți pentru fiecare client cu Allclinic Moldova.
  Trecere cu ultrasunete confortabil
  Pentru a trece examenul cu ultrasunete în centrul medical Allclinic Moldova, clientul este necesar doar pentru a înregistra o întâlnire cu un departament specializat de diagnostic medical. Rezultatele privind consultarea efectuate atât online, cât și prin telefon, prezentat în secțiunea „Contacte”.
  Dupa confirmarea intrarea dvs., trebuie doar să vină să studieze la momentul desemnat. Ultrasunetele nu durează mai mult de 15 minute, la care capătul medicului oferă o concluzie de diagnostic.
  servicii suplimentare
  In plus fata de ultrasunete de diagnostic pentru femeile insarcinate, clinica Allclinic Moldova prevede, de asemenea, o gamă completă de alte teste de diagnostic necesare în timpul sarcinii:
  Analizele de sânge și alte teste în laborator medicale moderne.
  Consultare obstetrician-ginecolog.
  Medicul de familie consultare.
  Specialistii de consultare.

  confort maxim, confort și sănătate a cea mai de calitate pentru fiecare client, împreună cu centrul medical Allclinic Moldova. Pentru mai multe informații despre specialiștii de cercetare și consultanță sunt disponibile prin telefon 0 (22) 20-00-00. Allclinic Moldova – sănătate începe aici!

   

  Mai detaliat despre Departament Ginecologie Chisinau

  Leave a reply →