Лечение преждевременной эякуляции
  • 07 МАР 19
  • 0
  Лечение преждевременной эякуляции

  Лечение преждевременной эякуляции

  Tratamentul ejacularii precoce

  Cand vine vorba de tratarea ejacularii precoce, unui barbat ii este foarte usor sa se incurce in toate metodele false care apar zi de zi. Desi toti suntem foarte ocupati si avem o viata tumultoasa, nu refuzam o pastila pentru slabit. Mereu avem incredere ca o simpla pilula ne poate ajuta sa slabim fara nici cea mai mica schimbare in dieta noastra.

  Acelasi este si cazul solutiilor pentru ejacularea precoce. Nu tebuie sa ne lasam induplecati de leacul imediat al acestei afectiuni. Desi in cazul ejacularii precoce exista anunite pilule care ajuta, aceste pilule nu sunt fara efect secundar si totusi nu ne ajuta sa ajungem la radacina problemei. Pe de alta parte este greu de acceptat faptul ca ar trebui sa iei mereu o pilula inaintea actului sexual. Probabil ca nimi nu ar fi mai stresant decat atat.

  Un asemenea leac imediat al ejacularii precoce se gaseste sub forma cremelor desensibilizatoare. Insusi denumirea acestui leac da o explicatie clara a efectelor sale. Aceasta cema se aplica pe penis, amorteste zona respectiva si te ajuta sa rezisti mai mult in pat. Desi este o soultie viabila, foarte putini barbati o accepta din caza reducerii senzatiilor de orice fel, inclusiv de placere. Actul sexual presupune o placere de neegalat data de apropierea dintre parteneri. Aplicarea acestei creme amorteste penisul, scade din senzatia de placere si asta o face nepopulara. Ar trebui totusi sa existe o solutie reala de tratare a ejacularii precoce, nu?

  Solutia reala

  Cea mai buna cale de a incepe tratamentul ejacularii precoce este aceea de te inarma cu cunostinte. Cea mai buna sursa de cunostinte necesara pentru a incepe tratarea ejacularii precoce este consultul unui bun specialis in domeniu. Foarte multi barbati au deprinderi proaste din necesitatea grabirii masturbarii, fapt ce duce la aparitia ejacularii precoce. Dupa ani de masturbare rapida, este imposibil de evitat translatarea acestui obicei prost in viata sexuala.

  Specialistii On Clinic Moldova (clinica pentru sanatatea barbatului) te va invata multe lucruri despre cum sa te vindeci de ejaculare precoce permanent, dar in primul rand si cel mai important te va invata cum sa stergi obiceiurile proaste si sa rezisti dublu, chiar triplu intr-un act sexual.

  Pentru programare apelaţi la numarul +373(22) 200 000 sau online.

  Allclinic Moldova – sănătatea voastră este prioritatea noastră!

  Leave a reply →